Олександр Сугоняко: Постійно переймаюсь проблемами ремонту доріг в Сумській області

Олександр Сугоняко: Постійно переймаюсь проблемами ремонту доріг в Сумській області

Загрузка...

 За минулі роки чимало вдалося, зробити, зокрема добитися виділення 110 млн. грн. на ремонт ділянки Ромни-Пирятин, по якій більшість жителів півдня області їде до Києва. Шляховики довго не хотіли виконувати цей ремонт навіть за наявності коштів, бо для них ділянка, бачте, «не була пріоритетною».

Тож витратив на спонукання їх до ремонту чимало часу і нервів. У минулому році також завдяки такому інвестору, як Володимир Заєць, область отримала додаткові кошти від перевиконання митницею плану надходжень до бюджету, тож вони теж пішли на ремонт доріг, у тому числі у Краснопільському районі. Прекрасно розумію, що цього недостатньо, що сумчанам необхідне нормальне автомобільне сполучення як і з столицею, так і з Харковом.

Тому разом із депутатами – колегами по парламенту і з Сумщини вчора зареєстрували законопроект №8183 про внесення змін до Держбюджету-2018, яким передбачено 2 млрд. грн. на капремонт дороги державного значення Охтирка-Харків. Міжвідомчою комісією з питань державних інвестиційних проектів схвалено інвестиційний проект «Приведення стану автомобільної дороги транспортного сполучення Київ – Суми – Харків (у межах Чернігівської та Сумської областей) до сучасних технічних вимог», який включає ремонт вищезгаданої дороги Р-46 Харків – Охтирка, а також ділянки автомобільних доріг Н-07 «Київ – Суми – Юнаківка», Н-12 «Суми – Полтава». Таким чином, цієї суми може вистачити і на ремонт дороги до Києва через Прилуки. Тож будемо добиватися прийняття цього законопроекту, і включення у перелік для ремонту відповідної ділянки.

Олександр Сугоняко


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO