Олександр Сугоняко: Стосовно останніх питань, піднятих на останній сесії Білопільської районної ради.

Олександр Сугоняко: Стосовно останніх питань, піднятих на останній сесії Білопільської районної ради.

Загрузка...

Нагадую, що 30 січня поточного року в черговий раз відвідав Білопільщину, де вже традиційно провів особистий прийом громадян. Тоді ж предметно дізнався від освітян про історію з Білопільською школою № 4, яка котрий рік поспіль залишається поза увагою районної та обласної влади. Саме тому вчителі й звернулися до мене за допомогою.

Я, як свідома людина, по життю дотримуюся простого кредо – якщо щось обіцяю, то виконую свої обіцянки. Тому, відразу, реагуючи на звернення педагогів, я почав працювати з Кабміном, щоб все ж-таки вже в цьому фінансовому році, тобто в 2018-му, були виділені цільові кошти для капітального ремонту приміщення школи № 4. На разі є попередні домовленості з Кабміном на підставі мого звернення і заплановано фінансування цього проекту вже в травні поточного року. Я швидко і відповідально рухаюся, зробивши головне, що від мене залежало.

В той же час, як мені стало відомо, вчора на сесії Білопільської районної ради з подачі в.о. голови райради пана Відуєва, який на разі представляє «Опоблок», що є оплотом «Партії регіонів», було прийнято рішення знайти інші джерела для фінансування ремонту в школі. Я не заперечую, виступаю тільки за і тому відзиваю своє звернення до Кабміну. Прапор в руки Відуєву і тим людям, яким до снаги на питаннях освітян будувати свій піар. Я так розумію, що вже з 1 вересня учні будуть навчатися в капітально відремонтованій школі.

Я ж обіцяю, що сконцентрую зусилля на інших проблемних питаннях Білопільщини і буду працювати з Кабміном по іншим напрямкам – дитячим садочкам, школам, іншим соціально-економічним проектам.

Мій 158-й виборчий округ досить великий, тільки в Сумському районі більше, ніж 126 сіл. Всім треба допомагати. До речі, не менш, ніж Білопілля потребує допомоги Миколаївська ОТГ, де успішно будується «розумна школа». Думаю, що державні кошти можна буде спрямувати саме для пришвидшення робіт з будівництва школи.

До речі, ще одне питання, що стосується Білопільщини, а саме с. Рижівка. Як мене проінформували працівники СБУ та прикордонники, вони погодили моє звернення і на Великодні свята місцевий пункт пропуску буде відкрито.

Олександр Сугоняко


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO