Егор Фирсов: Хто б що не говорив, я впевнений, обшуки у “Новій...

Егор Фирсов: Хто б що не говорив, я впевнений, обшуки у “Новій пошті” – це сигнал усім успішним і не олігархічним корпораціям

Загрузка...

Хто б що не говорив, я впевнений, обшуки у “Новій пошті” – це сигнал усім успішним і не олігархічним корпораціям: “Почнете фінансувати якусь політичну силу, будете мати проблеми”. Головне завдання влади – викликати страх і домогтися лояльності. Щоб кожен власник бізнесу задавав собі питання “Нащо мені зайві проблеми?”.

Все ще є сумніви? Тоді поставте собі просте запитання: Де опозиційні кандидати можуть брати гроші на вибори? І спробуйте дати відповіді:

А) У олігархів. Їх небагато. Усі вони під контролем. Їхні схеми діють з санкції влади, інакше і бути не може.

Б) Корупційні потоки з державних установ, підприємств. Ця можливість є тільки у партій влади та декількох груп. Тут все теж контрольоване. Бо усі державні підприємства вже давно поділені. Кожна галузь має свого смотрящого.

В) Залишаються незалежні, успішні, приватні корпорації, такі як “Нова пошта” (інші перераховувати не буду, щоб не накликати на них біду, тобто прокуратуру).

І насправді не так важливо, чи допомагали власники “Нової пошти” опозиції чи ні. Головне для влади – залякати всіх і одразу. Це в стилі Порошенка.

Але проблема ще й у тому, що такі дії дають сигнал потенційним внутрішнім та зовнішнім інвесторам: “Якщо у вас є гроші та ідеї, вкладайте їх в іншу державу”.

Потім не дивуйтесь, чому Starbucks та багато-багато інших не заходять в Україну. Бо Порошенко краще всю країну перетворить на власну монопольну корпорацію, ніж втратить контроль за грошима.

Егор Фирсов


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO