Олександр Сугоняко: Сьогодні зустрівся зі студентами Сумського державного університету, мав приємну можливість...

Олександр Сугоняко: Сьогодні зустрівся зі студентами Сумського державного університету, мав приємну можливість поспілкуватися з майбутніми соціологами

Загрузка...

Говорили на досить широкі теми – політика, формування громадянського суспільства. Була досить жвава дискусія.

Мене цікавило питання, чому, коли настає час суспільству робити вибір, то цей вибір робить, в основному, більш старше покоління, молодь не активно бере участь у виборах.

Зі спілкування переконався, що молодь більш прагматично дивиться на цей світ. Молоді люди не бачать рішучих позитивних змін в державі, тому більшість шукає для себе більш швидку перспективу за кордоном. Не всі бачать ті зміни, які відбуваються в громадах після реформи децентралізації, як зокрема на моєму окрузі – в Хотінській ОТГ, Краснопільській ОТГ. До речі, вихідці з цих громад також були присутні на лекції. Там, де молодь бачить перспективу для працевлаштування, комфортного життя, бачить перспективу для побудови свого життя, то там у молодих людей виникає бажання творити і розвиватися.

А, коли молоді люди після закінчення вузу не бачать перспектив, як знайти гідну роботу з достойною зарплатнею, то тоді, ясна річ, вони шукають кращої долі в інших країнах.

Для того, щоб молодь була більш політично активною, їй треба показувати, що пропонують ті чи інші політичні сили для молоді, яку конкретну пропозицію, яку конкретну програму.

Запропонував студентам власноруч зробили щось на кшталт громадсько-політичного проекту з кошторисом, перспективою на виході, тому що це майбутні соціально активні працівники нашої держави. Цікаво, який молодіжний проект вони можуть запропонувати нашій Соціал-демократичній партії, а ми їх преміюємо і найбільш активних і креативних запросимо до Києва, щоб вони подивилися на роботу Верховної Ради зсередини, побули на засіданнях парламенту та комітетів Верховної Ради.

Олександр Сугоняко


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO