Сергій Войченко прокоментував останні події по справі Тітова

Сергій Войченко прокоментував останні події по справі Тітова

Загрузка...

Після завершення Апеляційного засідання по справі Михайла Тітова, на якому суд продовжив арешт підслідного, адвокат Тітова дав коментар представникам ЗМІ.

Коментар адвоката після суду:

– «Позиція прокуратури – боязлива і брехлива! Жодний аргумент захисту не приймається. Всі посилання на те, що все буде колись, потім –коли потім не зрозуміло… Сторона захисту і надалі буде готувати багато клопотань, скарг, будемо доносити до суспільства абсолютно брехливу і, я би сказав, боягузливу позицію прокуратури Донецького відділу, та Миколаївського відділу прокуратури Донецької області. Тому що якби вони грали по-чесному, то ми слухали б цю справу у Миколаївській області. А так, як вони бояться прямого чесного суду, то затягнули цю справу сюди», — заявив Сергій  Войченко.

«Протоколи допитів свідків мало того, що складені з порушеннями, так ще й абсолютно нічого, ніяких загроз веденню слідчих дій не доводять, і ви це самі можете легко побачити! Свідки кажуть, що Тітова вони не знають, і жодних справ з ним в них не було. Їх питають про якихось коней Тітова – до чого тут коні? Змішали коні і мухи!», – коментує ситуацію адвокат.

Докладніше про обставини справи 

person.org.ua


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO