Житомирська міська рада, не відкриває всієї правди. А міського голову знову ввели...

Житомирська міська рада, не відкриває всієї правди. А міського голову знову ввели в оману або від свідомо говорить неправду

Загрузка...

Наразі Виконавчий комітет Житомирської міської ради має заборгованість за монтаж та обладнання 3 етапу «Будівництва міського відео спостереження в 2016 році» та на протязі 18 місяців не закриває боргові зобов’язання, і лише на кожному засіданні робочої групи обіцяє «завтра та найближчим часом закрити борг» і так вже 18 місяців.

На систему не було здійснено жодного втручання, це легко може перевірити будь який нормальний IT фахівець перевіривши статистику передачі IP пакетів та реєстрації IP адрес, все є прозоро.

Наразі ми допомогли запустити систему, так як нам було обіцяно до 28.02.18 закрити частину боргу чого і досі не зроблено. Стосовно підключення місць моніторингу, то міський голова знову відверто лукавить отже на підключення кожного робочого місця організація яка його використовує надавала запит та отримала дозвіл за підписом міського голови, більш того це потребує прокладання окремої оптичної лінії з закритої мережі.

Інші доступи в систему неможливі адже система працювала в закритій «VLAN мережі» та з закритими протоколами передачі даних.

Серед організацій з доступом: КП «МІЦ» – 4 станції моніторингу, Управління НП в Житомирській області – 4 станції моніторингу, Чергова частина міськвідділу Поліції – 1 станція моніторингу, Чергова частина Патрульної Поліції – 2 станції моніторингу, Управління СБУ в Житомирській області – 2 станції моніторингу, КП «Міськсвітло» – 1 станція моніторингу, ЖДТУ – 1 станція моніторингу, Виконавчий комітет Житомирської міської ради – надання доступів міському голові та заступникам.

Також повідомляємо що згідно Технічного завдання та проектів жодного надання доступів взагалі технічно нікому крім КП «МІЦ» не передбачалось.

Щодо обслуговування: Міського голова знову не відверто говорить адже договору на обслуговування взагалі не існує, і не укладалась в 2018 році і обговорень стосовно вартості обслуговування не проводилось, звідки тоді взялись кошториси?

Вартість обслуговування за останній місяць «грудень» склала 25000 грн. – це інфраструктура з виділеної оптичної мережі 3 провайдерів, 15 станцій моніторингу, 2 сервери відеоспостередення, більше 120 камер відеоспостереження, та більше 70 комутаційних шаф з телекомунікаційним обладнанням та джерелами безперебійного живлення…).

Про «Прозоро» чомусь усі забули…

КП «Міський інформаційний центр» наразі прийняв рішення проводити обслуговування самотужки власними силами СУПЕР IT фахівців – результат 2 місячної роботи, жодна станція моніторингу не працює, силові структури вимкнені, 20 % камер по місту не працює, закрита мережа включена в загальний доступ.

На нашу думку основою всього є бажання передати всі роботи по «Безпечному місту» компанії ПРОГРЕС-М (Олег Корх), наразі ми жорстко критикуємо їх роботу по виконанню «Міського відео спостереження в школах м. Житомира».

Цій компанії ПЕРЕДАЛИ ще на початку 2016 року проект який наша компанія виграла в відкритому конкурсі, при цьому вони навіть в тендері не приймали участь, просто Робоча група так вирішила…

Термін виконання робіт до 01.09.2016 і наразі система не запущена, більш того виділені додаткові кошти на прокладання мереж, закупівлю обладнання та інше. Хоча все було передбачено в «Технічному завданні…» (http://old.zt-rada.gov.ua/actual/681 ), більш того на сервер необхідно підключити лікарняні заклади. Обладнання яке наразі встановлено не відповідає «Технічному завданню..» в розрізі якості зображення камер, глибини архіву, швидкості передачі даних, безперебійності роботи, не сертифіковане, та неякісне обладнання та інше…

Наша критика стосовно проекту «Міського відео спостереження в школах м. Житомира» не всім подобається, але Замовник не пред’явив жодної претензії Виконавцю ПРОГРЕС-М стосовно строків виконання проекту яки вийшли з меж 4 місяців – вже майже в 3 роки і досі не виконані, а бюджетні кошти давно «освоєні»…

Але нас критикувати напевно простіше ніж визнавати свої помилки, та закривати боргові зобов’язання.
В разі будь яких питань готові надати коментарі.

Міськрада виявила несанкціонований доступ до інформації з камер відеоспостереження «Безпечне місто», – Сухомлин. ВІДЕО


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO