Олександр Сугоняко: Сьогодні на запрошення Миколаївської громади був в селі Миколаївка Сумського...

Олександр Сугоняко: Сьогодні на запрошення Миколаївської громади був в селі Миколаївка Сумського району

Загрузка...

Мав можливість переглянути чудовий концерт напередодні жіночого свята – весни, жіночності і краси – 8 Березня, який для мешканців Миколаївської громади подарував чудовий ансамбль «Чарівниця» з хорошим репертуаром, костюмами. Ще раз переконався в тому, скільки талановитих людей у нас в сільській місцевості.

Приємно, що ТОВ «Северинівське», яким опікується команда топ-менеджерів Володимира Зайця, допомагає розвитку цих місцевих талантів. Інвестори розуміють, що потрібна підтримка таких творчих ініціатив, адже в селі має бути не лише робота з достойною зарплатою, а й дозвілля на свята для місцевих жителів. Був на заході разом з Володимиром Володимировичем Зайцем і переконався, що люди з вдячністю відповідають на таку системну роботу ТОВ «Северинівське». Це і є яскравий приклад соціально-відповідального бізнесу, який опікується не тільки своїм підприємством, а й територією, де це підприємство розташовано.

Олександр Сугоняко


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO