Сьогодні пенсіонери – ветерани силових структур вкотре зібралися на мітинг у Сумах,...

Сьогодні пенсіонери – ветерани силових структур вкотре зібралися на мітинг у Сумах, не зважаючи на сильний мороз

Загрузка...

Їх не задовольнило нещодавнє рішення уряду про надбавку у 1,5 тис грн., яка реально, із врахуванням різних «складових», буде ще менше цієї суми.

Вони вимагають від уряду виконати вже діючий закон і провести їм реальний перерахунок пенсій. Люди налаштовані рішуче і в уряді мають це враховувати. Зараз я знаходжуся у Києві – розпочався сесійний тиждень. Біля парламенту пенсіонери-силовики теж влаштували відповідну акцію, у якій я взяв участь, бо як народний депутат і як голова Соціал-демократичної партії підтримую їх вимоги.

Соціал-демократи і соціалісти послідовно підтримують вимоги пенсіонерів-силовиків вже досить давно. Сьогодні ми намагалися внести це питання у порядок денний, однак це не вдалося. Зрозуміло, що так просто це питання не вирішити – необхідні знайти додаткові кошти у бюджеті Пенсійного фонду. Однак уряд має запропонувати пенсіонерам-силовикам чіткий графік вирішення цієї проблеми протягом найближчих місяців. Підкреслю, що соціал-демократи виступають за зростання пенсій не тільки для силовиків, а й для усіх громадян.

Ми вважаємо, що мінімальна пенсія має бути не менше 5 тис. грн. – і це не фантазії, а реальність якщо усі працюючі будуть платити внески у ПФ, якщо націоналізувати природні монополії і частину її прибутки також спрямувати у цей фонд. Будемо боротися і далі за зростання доходів громадян.

Олександр Сугоняко


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO