“Укрпошта” почне надавати фінпослуги через банк Ахметова

“Укрпошта” почне надавати фінпослуги через банк Ахметова

Загрузка...

“Укрпошта” долучила банк ПУМБ до свого фінансового супермаркету, тепер банківськими послугами можна скористатися через мережу “Укрпошти”.

Про це повідомляє прес-служба “Укрпошти”.

“До фінансового супермаркету Укрпошти приєднався Перший Український Міжнародний Банк. Про це домовилося керівництво двох компаній”, – повідомляє “Укрпошта”.

Жителі невеликих міст і сіл у відділеннях “Укрпошти” отримають інформацію про можливості скористатися банківськими послугами ПУМБ, а працівники банку за результатами консультації з клієнтом запросять його при необхідності у зручний для нього час на зустріч до найближчого відділення банку.

“Запуск проекту по ПУМБ є одним з важливих етапів створення фінансового супермаркету Укрпошти, в рамках якого наші клієнти будуть отримувати широкий спектр фінансових послуг”, – сказав директор Департаменту фінансового бізнесу Укрпошти Артур Муравицький.

Він додав, що в майбутньому “Укрпошта” може стати фінансовим супермаркетом з доступом до найкращих рішень на ринку в найближчому відділенні “Укрпошти”.

На початковому етапі до партнерського проекту приєдналися відділення Укрпошти в Дніпропетровській, Львівській, Сумській, Хмельницькій, Харківській, Волинській та Кіровоградській областях.

Мережа державної “Укрпошти” становить 11,5 тис відділень і є найбільшою в Україні.

ПУМБ заснований в 1991 році. Найбільшим акціонером банку на початок січня 2017 року було ТОВ “СКМ Фінанс” (92,24%), а власником істотної участі – Рінат Ахметов (опосередкована участь 99,9011%).

Як повідомлялося, раніше “Укрпошта” розповіла, що компанія розглядає три сценарії розвитку фінансових послуг.

Перший сценарій – прийняття закону, яким “Укрпошта” наділялася правом надавати банківські послуги, другий сценарій – придбання банку, третій сценарій – стратегічне партнерство з банком.

НБУ виступив проти першого і другого сценаріїв, Міністерство фінансів також виступило проти покупки “Укрпоштою” банку.

Економічна правда


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO