Схема, за якою Бурбак «віджав» у міста дорогу, ідеальна. Шиба стверджує, що...

Схема, за якою Бурбак «віджав» у міста дорогу, ідеальна. Шиба стверджує, що юридичних підстав повернути майно громади немає

Загрузка...

Про це начальник юридичного управління міськради Олександр Шиба розповів під час ефіру в програмі «Без емоцій» на телеканалі «Чернівецький промінь».

Нагадаємо ринок «Добробут», який пов’язують з головою парламентської фракції «Народний фронт» Максимом Бурбаком, по суті, захопив у міста частину землі і дороги. Банальна, на перший погляд, схема дерибану міста спрацювала.

Дорогу, яка веде до «Добробуту» і мала стати малим об’їзним кільцем від вулиці Московської олімпіади до вулиці Хотинської, ще один «фронтовик» Микола Федорук, через виконком передав в оренду фірмі «Інвест Альянс» підконтрольній Максиму БурбакушибаЦя фірма поклала там плитку і оформила право власності на неї і все це продала іншій фірмі підконтрольній Бурбаку «Кордо». Тож таким не хитрим способом в Україні з’явилась перша приватна дорога.

Проте юридичне управління міськради не збирається повертати цю землю місту та дорогу у власність чернівецької громади.

«Юридичних підстав здійснювати це немає», – зазначив Олександр Шиба.

В той же час інші способи, за його словами, вже мають політичну складову і це буде виглядати як «отжатіє» бізнесу.

times.cv.ua


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO