Скандальне відео за участі міського голови Полтави показали на провідному каналі США...

Скандальне відео за участі міського голови Полтави показали на провідному каналі США (ВІДЕО)

Загрузка...

Американський кабельний телевізійний канал HBO cтворив сюжет про протистояння Олександра Мамая та суддю Ларису Гольник.

Нагадаємо, два роки тому суддя Жовтневого райсуду Лариса Гольник оприлюднила відео, на якому мер Полтави Олександр Мамай намагається «домовитися» з нею про закриття корупційного адміністративного провадження проти нього. За короткий час його показали значна кількість телеканалів країни, а ось нещодавно – один з провідних у США.

«Лише сьогодні дізналася про сюжет зі мною, що 31 січня вийшов у програмі Vice News Tonight. Так називаються щоденні вечірні новини, які транслюються на HBO.

…мені здається, що вже просто непристойно зволікати з розслідуванням справи стосовно полтавського мера Мамая», – написала на своїй сторінці у мережі facebook Лариса Гольник.

У сюжеті під назвою What Ukrainians Are Doing About An Unfinished Revolution? Майже 2 хвилини з 7 приділено полтавській справі, а також побиттю судді, яке сталося минулого року.

Згідно з даними «Вікіпедії», «HBO» (Home Box Office) — американський кабельний телевізійний канал. Входить до корпорації Time Warner. Це підрозділ Time Warner, який здійснює мовлення з двох 24-годинних кабельних каналів: HBO і Cinemax. Аудиторія HBO в США — понад 40 млн абонентів. Крім телемовлення, HBO пропонує також відео на замовлення та інші медіа-послуги. Підрозділи HBO та спільні підприємства з її участю мовлять більш ніж в 50 країнах світу. Передачі виробництва HBO (головним чином телесеріали) були закуплені більш ніж в 150 країнах.

vpoltave.info


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO