“Прошу поможіть дівчинку мою підняти на ноги, щоб стала такою, як була...

“Прошу поможіть дівчинку мою підняти на ноги, щоб стала такою, як була раніше” Потрібні гроші на реабілітацію Вікторії Шилюк

Загрузка...

“Прошу поможіть дівчинку мою підняти на ноги, щоб стала такою, як була раніше”, – каже Світлана Василівна і у мене очі повні сліз. Тому що ця тендітна жінка одним реченням передала увесь той біль, страх і надію, які більшість із нас ховають в собі, коли із рідними щось стається…

Віка Шилюк вже на реабілітації в Київській області. Наші лікарі в Гербачевського зробили неможливе – врятували дівчинку. Тепер їй треба відновлюватись, а це процес довгий. Крім стандартних процедур їй потрібні ще й дорогі ліки, щоденно.

Віка закінчила школу з золотою медаллю, навчалась у Природничий факультет ЖДУ імені Івана Франка та у фарм.коледжі. Мамина радість.
І я весь час думаю, чому такі ситуації трапляються весь час тільки з хорошими людьми? А нехорошим людям хоть би що…

“У поліції кажуть, що того вечора хлопець вживав алкоголь. Його затримали, коли він хотів продати награбоване. У скоєному зловмисник зізнався. Наразі йому загрожує від 8 до 15 років позбавлення волі”

Галина Ковальчук


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO