Батьки Житомира,терміново треба дізнатися хто мама хлопчика що на фото з бабусею

Батьки Житомира,терміново треба дізнатися хто мама хлопчика що на фото з бабусею

Загрузка...

Хлопчик Нікіта. На вигляд 2 рокі. Бабця з ним направлялись в район вул Київська Мануільского

Фото Лилии Гуковой.

Фото Лилии Гуковой.

Жорстоке поводження з дитиною.Фейсбук зжирає мої додаткі де детально я описала все. 2 рази.(((
Так перенервувала через ту бабку, що трусить до сих пір(((. Бабка знущалася, била по лицю… сильно. За те що на ринку дитина попросила купити фрукти! По спині, плечах, тягала за шарф так, що він мусив видиратися, бо душило напевно. Сварила, що він брудний, бо він впав на сніг! Лякала, що дома вона йому таке влаштує!…

Вона так знущалася над ним, що в мене серце розболілося. Я настількі розгубилася, що не знала, що мені робити(( Сказала ій, що викличу поліцію.((( Бабка мене послала.Моя доня бігла за нею і кричала: «не бий,він плаче».
Вона била його майже все дорогу від житнього до Мануїльского. То припиняла ,то знову починала.(((. Певно то норма для неї. Бити дитину за те що він хоче потрогати дерево,сніг,кущі… На все що він хотів зробити бабка кричал ” не можна!!! Пішли додому!!!” Штрухала його в санкі так що я хотіла вихопити дитину. Як тільки я підходила блище вона припиняла.

Я поліцію зупинила на дорозі,після того як годину йшла з донькою за бабкою з хлопчиком, а вони сказали, що поспішають на дуже важливий виклик(. І зараз агресії не бачать, тому викликайте 102. Я побігла знову за бабкою. Бо боялась їх загубити. Думала що чекає на дитину дома,якщо вона так агресивно налаштована.

Я півтори години за ними йшла з трирічною донею. По морозу. Хотіла додому до них, з мамою поговорити. Пояснити що з бабкою Нікіта в небезпеці.

А бабка так і не зайшла додому. Ми з донькою пішли на маршрутку, бо час денного сну був і вона засинала майже. До нас приедналась ще одна матуся з візочком,яка бачила як бабка тягала за шарфік та сварила дитинку. Вона його тягнула за шарф так,щоб зробити йому боляче!

Вона так знущалася над ним, що в мене серце розболілося. Я настількі розгубилася, що не знала, що мені робити(((. Я навіть фото не здогадалась зробити. Фотографувала іньша не байдужа мама.

Мама Нікіти,знайдись будь ласка. Не лишай його з бабкою. Якщо вам потрібна будь яка допомога,зверніться,можливо я знаю як вам з Нікітою допомогти. Не лишайте Нікіту дитинства. Поряд з бабкою його життя в небезпеці. Мама Нікіти- напішить мені в пп,я дуже чекатиму.

Лилия Гукова


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO