Борислав Розенблат хоче побудувати в Житомирі 10 спортивних майданчиків

Борислав Розенблат хоче побудувати в Житомирі 10 спортивних майданчиків

Загрузка...

Народний депутат України Борислав Розенблат планує встановити  у Житомирі 10 спортивних майданчиків. Він  наголошує, що цьогоріч хоче спрямувати  держсубвенцію  на розвиток  спорту в Житомирі.

Про це Борислав Розенблат  повідомив на своїй сторінці у фейсбуці.

 

«Нещодавно до мене потрапив лист від Міністерства освіти і науки України, в якому йшлося про те, що 50% наших студентів мають проблеми зі здоров’ям. Ця цифра мене шокувала! Питання охорони здоров’я та питання медичної реформи є надважливими.Тому в цьому році хочу привернути увагу до розвитку спорту в нашому Житомирі! » – написав Борислав Розенблат.

Народний депутат планує  побудувати майданчики, на яких житомиряни зможуть займатися футболом, воркаутом чи іншим спортом. Борислав Розенблат хоче долучити до втілення проекту фахівців у галузі фізичного виховання,  громадськість та місцеву владу.

«Відповідно до державного бюджету на 2018 рік, я прийняв рішення, спрямувати кошти на будівництво 10 сучасних футбольних міні-полів з освітленням, парканом та якісним спортивним інвентарем для занять workout. А місця для їх встановлення будемо обирати на конкурсній основі спільно з міською владою та головами ОСББ.
Майданчики плануємо встановити та ввести в експлуатацію до кінця цього року. Здоров’я нашої нації – це головний пріоритет моєї діяльності!!!» – зазначив народний депутат.

За два минулих роки, за ініціативи та сприянння  Борислава Розенблата, у Житомирі вдалось оновити медобладнання у приймальних відділеннях, поліклініках та міських лікарнях. На нову медтехніку  для житомирян витратили 40 мільйонів гривень субвенції.


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO