МІЙ ТЕРПЕЦЬ ОСТАТОЧНО УРВАВСЯ! Звернення до ГПУ про притягнення в.о. міністра охорони...

МІЙ ТЕРПЕЦЬ ОСТАТОЧНО УРВАВСЯ! Звернення до ГПУ про притягнення в.о. міністра охорони здоров”я України Уляни Супрун до кримінальної відповідальності

Загрузка...

Сьогодні направив заяву на ім”я Генерального Прокурора України Ю.В. Луценко про притягнення в.о. міністра охорони здоров”я України Уляни Супрун до кримінальної відповідальності.

В порядку статті 214 КПК України звернувся до генпрокурора Луценко з вимогою про притягнення в.о. міністра охорони здоров”я України Уляни Супрун до кримінальної відповідальності за фактом грубого порушення Конституційних прав та Свобод відносно громадян України.

Аналізуючи в заяві відносно Уляни Супрун лише її заяву з парламентської трибуни про необхідність внесення змін в закони України, які регламентують питання вакцинації, і посилити відповідальність за відмову від вакцинації, зі своєю командою розгледів порушення цією “пані” відразу 10 статей Конституції України.

В діях в.о. міністра охорони здоров”я України Уляни Супрун розгледіли дії, відповідальність за які передбачено ст. 138, 140, 141, ч.2 ст. 142, ч.2 ст. 364, ч.2 ст. 367 Кримінального Кодексу України.

Відповідно до ч.1 ст. 214 КПК України слідчий, прокурор невідкладно, але не пізніше 24 годин після подання заяви, повідомлення про вчинене кримінальне правопорушення або після самостійного виявлення ним з будь-якого джерела обставин, що можуть свідчити про вчинення кримінального правопорушення, зобов’язаний внести відповідні відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань, розпочати розслідування та через 24 години з моменту внесення таких відомостей надати заявнику витяг з Єдиного реєстру досудових розслідувань. Слідчий, який здійснюватиме досудове розслідування, визначається керівником органу досудового розслідування.

З нетерпінням очікую відповідну виписку із ЄРДР про порушення кримінальної справи відносно в.о. міністра охорони здоров”я України Уляни Супрун.

Окремо звертаюся до “тролей”. Хоч головою об стіну бийтеся на тему “святості” цієї “пані”, але я від свого не відступлюся (в чс місце знайдеться для всіх “троляк”). За здоров”я українців маю намір стояти до кінця! Маю твердий намір врятувати Україну від цієї заокеанської “засланки”, яка вирішила перетворити у біологічний випробувальний полігон всю Україну.

Дмитро Беспалий


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO