НА ЗАХИСТ НАДІЇ САСС

НА ЗАХИСТ НАДІЇ САСС

Загрузка...

Головна претензія до Надії Сасс, в тому, що висловивши з екрану ТБ своє особисте ставлення до Президента Порошенка, вона нібито порушила професійні стандарти журналістики.

Так ось. До ЦЬОГО ГІВНОПРЕЗИДЕНТА своє негативне відношення висловлювати не тільки треба, а й необхідно. Навіть журналістам.
Ні, не так. Журналістам – в першу чергу. Якщо вони справжні журналісти.

А ось коли влада в Україні почне уособлювати собою відкритість, чесність, порядність і шляхетність, а не брехливість, дволикість, ніцисть, жлобство і корупцію, тоді можна вже і вимагати від журналістів високих стандартів професійності.

Бо, коли сьогодні журналісти запрошують до себе в студію усілякий людський непотріб і мовчки дозволяють з екранів ТБ відверто брехати народу, забруднювати і розчавлювати мізки мільйонній аудиторії, маніпулюючи свідомістю втомлених війною і злиденним існуванням громадян України – це теж ніяка не журналістська діяльність, а пособництво негідникам і паскудам у скоєнні злочинів.

Olena Ksantopulos


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO