Вітчизняні військово-морські сили продають ракетний крейсер “Україна”

Вітчизняні військово-морські сили продають ракетний крейсер “Україна”

Загрузка...

ЗВЕРНЕННЯ

Просимо Вашої допомоги у вирішенні кричущої проблеми, яка склалася з крейсером «Україна», а саме сприяння у створенні незалежної робочої групи, яка має зробити обєктивний висновок щодо подальшої долі крейсера.

Надаємо Вам відповідь, яку ми отримали за підписом начальника штабу, першого заступника командувача ВМС ЗС України Р.М.Гладкий. Також звертаємо Вашу увагу, що відмова про добудову ракетного крейсера

«Україна» спирається на сумнівні висновки робочої групи Генерального штабу ЗСУ №154/11/1-2433 від 30.06.2014р.
Ми володіємо інформацією, що ракетний крейсер «Україна» є «кісткою в горлі» РФ, бо у разі його добудови зміниться розподіл сил в Чорноморському басейні, який стане рухомим ракетним щитом для України та її партнерів по НАТО. На даний час РФ в складі ВМС має три аналогічних крейсери, які вважаються самими потужними в своєму класі у Світі. На думку адміралів РФ один такий ракетний крейсер здатний залпом знищити авіаносну групу США або ВМС Туреччини. Так, на добудову потрібні великі кошти, але у нас на озброєнні може з»явитися новий корабель з надсучасною електронікою, надсучасним озброєнням у противагу крейсерам РФ, які є втіленням конструкторських ідей 20 століття. А ми можемо мати корабель 21 ст.

У робочу групу потрібно залучити спеціалістів відповідного профіля, громадських діячів, активістів, які не залежать від кар»єрного росту, для яких совість і гідність важливіша за нагріті місця у владних кабінетах. Враховуючи той факт, що на добудову ракетного крейсера необхідно буде декілька років, тому кошти виділятимуться поетапно, що зменшить навантаження на державний бюджет. Якщо за висновком авторитетної робочої групи буде прийнято рішення, що добудова ракетного крейсера «Україна» є не під силу українській економіці – запропонувати його добудову, як спільного крейсера в рамках співпраці з країнами НАТО.

Вважаємо Президента України Порошенка зацікавленою особою у тому, щоб крейсер «Україна» не відбувся, а фінансування було спрямоване на його підприємство «ЛЕНІНСЬКА КУЗНЯ», на якому плануються будувати легкі катери берегової охорони для ВМС України. Саме тому приймаються подібні Укази Президента від 01.12.15р. №672-22т/2015 щодо демілітаризації недобудованого ракетного крейсера, та відповідні цьому Указу рішення оборонних відомств, що повністю залежні і підзвітні Головнокомандувачу, який мислить і приймає рішення як підприємець і олігарх.

Голова ГО СОУ Микола Костюк
Керівник інформаційно-аналітичного відділу ГО СОУ
Анатолій Резнік


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO