Свято Святого Миколая приходить у кожну оселю!

Свято Святого Миколая приходить у кожну оселю!

Загрузка...

ШАНОВНІ ДРУЗІ, СПІВВІТЧИЗНИКИ! З СВЯТОМ ВАС!

Свято святого Миколая — дуже важливий день. Він зігрітий благословенням, добром і радістю. Святого Миколая називають Чудотворцем, і, це правда. Адже саме в цей день виконуються всі найзаповітніші мрії. Від усієї душі вітаю всіх зі святом. Бажаю міцного здоров’я, успіхів у всіх ваших починаннях, радості і безхмарного щастя. Нехай у ваших домівках панує мир і спокій, нехай вас оточують хороші друзі. Нехай Господь завжди оберігає вас. Менше Вам проблем, а більше удачі у всьому.

День святого Миколая – священне свято, день, коли варто забути про всі невдачі й неприємності та згадати про те, що дива трапляються всюди і постійно.Нехай цей день стане по справжньому найщасливішим у низці щасливих днів! Щастя вам цілорічного, безперервного і величезного!
Святий Миколай прославився своєю добротою і готовністю допомогти кожному, хто потребує. Нехай же і вас він не обійде своєю добротою і допомогою. Нехай супроводжує він вас сьогодні і весь наступний рік, не залишаючи без допомоги!

Нехай це свято вселить в нас любов і надихне на добрі справи і милосердя, нехай подарує нам віру у виконання наших найзаповітніших бажань! Нехай прийде в кожен дім Господь і наповнить наші серця радістю за молитвами Святого Миколая!

Зі СВЯТОМ СВЯТОГО МИКОЛАЯ!

З повагою, 

Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO