Як ми хочемо, щоб громадськість впливала на процеси у державі, коли йде...

Як ми хочемо, щоб громадськість впливала на процеси у державі, коли йде повна узурпація влади? — Сергій Мельничук

Загрузка...

В рамках проведеного круглого столу на тему парламентської реформи, народний депутат України Сергій Мельничук, мав змогу ознайомити усіх присутніх з його баченням проблематики та ініціатив, які необхідно підтримати у суспільстві.

Безумовно, роль Парламенту, Глави Держави, Уряду та громадськості у дежравотворенні є надзвичайно важливими, однак не кожен використовує усі наявні йому можливості задля впровадження у життя державотворчих ініціатив, в той самий час, коли інші виявляють надзусилля та гіперактивнітсть і цьому питанні.

«Саме громадськість має бути ініціатором, вона має впливати на якість парламентарів, які знаходяться у Раді, відповідно далі й на виконавчу гілку влади. Від того, як наші виборці — особливо активна частина суспільсва буде на це впливати, ту якість законодавчих ініціатив і ми будем отримувати» — впевнений Сергій Мельничук.

«Наразі гасла передвиборчі одні, а в кінці ми бачимо, що фактично ці партії обслуговують певні фінансово-економічні групи» — стверджує нардеп.

Не залишив Мельничук без уваги і мирний протест, який зараз проходить біля стін Верховної Ради з вимогами про прийняття законів про антикоррупційний суду, імпічмент: «Парламенту до одного місця цей імпічмент і та громадськість, яка є» — заявив Мельничук.

Дуже різко висловився у своєму виступі Сергій Мельничук і з приводу коаліції: «Правда, яка вона не є, різка, але вона є. Коаліція фактично обслуговує основні фінансово-економічні групи — олігархат вони обслуговують, і фактично тянуть ті законодавчі акти, які їм порібно, от а таке не має бути» — ствердив він.

Ще більше цікавого від Мельничука у відео:

Источник: Vse.media


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO