В Україні створили унікальну сигналізацію для автомобілів «на всі випадки життя»

В Україні створили унікальну сигналізацію для автомобілів «на всі випадки життя»

Загрузка...

Двоє українців створили унікальну сигналізацію, яка сповіщає автовласникові, якщо в автомобілі розбили вікна, вдарили на парковці або вантажать на евакуатор.

Заглушити її неможливо, запевняють винахідники, передає autonews.ua.

Ідея – створити нову систему сигналізації виникла у одного з винахідників – Вадима Кочевих – після того, як кілька його друзів постраждали від автомобільних злодіїв. Ті за хвилину відключили сигналізацію, після чого забрали з автомобіля всі цінні речі.

Через інтернет-додаток винахід українців з’єднує авто з мобільним телефоном власника. Як тільки двері автомобіля відкриває злодій, власник машини відразу ж отримує про це повідомлення по телефону. Якщо в машині розбили скло, вдарили на парковці або вантажать на евакуатор – система про це повідомить протягом трьох хвилин. Через спеціальний мобільний додаток за вашою машиною можуть також стежити рідні та друзі. Цю опцію продумали в разі, коли власник автомобіля їде на тривалий час з дому, а машину залишає.

Пристрій також дозволяє побачити поточний заряд акумулятора, місце розташування машини на карті. Таку сигналізацію водій може встановити самостійно в будь-яке авто.

Винахідники запевняють: навіть якщо зловмисникам вдасться заглушити сигнал, програма все одно повідомить власнику про злодіїв.


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO