Офіційно. МОК відсторонив збірну Росії від участі на Олімпіаді-2018

Офіційно. МОК відсторонив збірну Росії від участі на Олімпіаді-2018

Загрузка...

Спортсмени можуть виступити лише під нейтральним прапором.

Виконком Міжнародного олімпійського комітету на засіданні прийняв рішення не допускати збірну Росії до зимових Олімпійських Ігор, які відбудуться у 2018 році.

Слід зазначити, що взяти участь у ОІ-2018 можуть лише “чисті” спортсмени, які не вживали заборонені препарати. Вони можуть виступити лише під нейтральним прапором. Повідомляється, що росіянам заборонено демонструвати будь-яку атрибутику своєї країни, показувати прапор та напис “Росія” та виконувати національний гімн.

Читайте також: “Наркоманам не місце у спорті”. У соцмережі посміялись над відстороненням Росії від Олімпіади-2018

Нагадаємо, що причиною відсторонення Росії від ОІ-2018 є масове вживання допінгу спортсменів. Раніше повідомлялося, що МОК відібрав у росіян вже 11 медалей. Через це, у командному заліку вони опустилися с 1 на 3 місце.

На засіданні виконкому перевірялися втручання російської влади до роботи у державній антидопінговій системі. Окрім того, була перевірка допінг-проб російських спортсменів з Олімпіади, що проходила у 2014 році в Сочі.

Інтереси з боку Росії представляв президент Олімпійського комітету Росії Олександр Жуков, керівник Незалежної суспільної антидопінгової комісії Віталій Смірнов та двократна чемпіонка світу з фігурного катання Євгенія Мєдвєдєва. У доповіді брали до уваги інформацію, яку надав інформатор WADA Григорій Родченков, який раніше очолював Московську антидопінгову лабораторію.

Зимові Олімпійські Ігри-2018 відбудуться в південнокорейському місті Пхенчхан з 9-го до 25-го лютого.

ТСН


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO