Масові протести в Україні можуть скінчитись трагічно. В Києві десятки тисяч кадрових...

Масові протести в Україні можуть скінчитись трагічно. В Києві десятки тисяч кадрових російських диверсантів – Тимошенко про секретні дані СБУ

Загрузка...

Лідерка «Батьківщини» визнала аргументи надані спецслужбами, як дуже важливі та небезпечні, і закликала міняти владу на виборах, котрі, навіть якщо не стануться позачергово, вже не так далеко.

Юлія Тимошенко в ефірі мураєвського телеканалу NewsOne заявила, що в Києві “знаходяться десятки тисяч неукраїнського громадян, які в своїй країні ходять в погонах”, повідомляють Патріоти України. При цьому послалась на “закриті дані” Служби безпеки України”.

“І як тільки якась хвиля революції підніметься, причому абсолютно законно, справедливо, із справедливими вимогами, цим може скористатися країна-окупант, і це може завершитися для України трагічно”, – підкреслила Тимошенко.

Лідер “Батьківщини” нагадала, що у людей “величезна кількість зброї на руках”.

“Тому нам потрібно набратися, на жаль, терпіння, і нам потрібно готуватися до термінових президентських і парламентських виборів. А зараз тільки чесні вибори, не сфальсифіковані вибори, не підкуплені вибори, не вибори “по-порошенківськи” можуть дати серйозне перезавантаження влади в країні і дати новий шлях розвитку держави”, – підсумувала Тимошенко.

Нагадаємо, вибори президента України і вибори до Верховної Ради України мають відбутися менше ніж за два роки. Було б тільки за кого голосувати, а не тасувати колоди зі старих добре відомих обличь.


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO