«RwS bank» отримав право власності на Сєверодонецький «Льодовий палац спорту»

«RwS bank» отримав право власності на Сєверодонецький «Льодовий палац спорту»

Загрузка...

«RwS bank» набув права власності на нерухоме майно «Майновий комплекс «Льодовий палац спорту» у місті Сєверодонецьк у рахунок боргу (Витяг з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію права власності від 22 листопада 2017 року).

З 2005 року Майновий комплекс «Льодовий палац спорту» був переданий в іпотеку, як забезпечення виконання зобов’язань за відповідним кредитним договором.

Результат пошуку зображень за запитом "Майновий комплекс «Льодовий палац спорту"

Згідно договору позичальник отримав багатомільйонний кредит, який не був повернутий «RwS bank», в  тому числі не були сплачені відсотки за його користування.

Сєверодонецька міська рада, виступила  майновим поручителем (іпотекодавцем) по кредитних зобов’язаннях  позичальника та згідно з договором іпотеки взяла на себе зобов’язання відповідати за не виконання, чи неналежне виконання зобов’язань за договором.

Банк неодноразово письмово повідомляв як позичальника так і Сєверодонецьку міську раду про необхідність погашення заборгованості по кредиту та процентах за користування кредитом, але зобов’язання так і не були виконані жодною зобов’язаною стороною.

У зв’язку з невиконанням позичальником зобов‘язань за кредитним договором у «RwS bank» виникло право звернути стягнення на предмет іпотеки – Майновий комплекс «Льодовий палац спорту».

Отже, «RwS bank» впровадив всі дії в рамках, що передбачені чинним законодавством, кредитним та іпотечними договорами, на укладення яких Сєверодонецька міська рада надала відповідну згоду.

Як зазначив Голова Правління Владислав Кравець, «RwS bank» не планує змінювати цільове призначення комплексу: «Розуміючи значимість цього об’єкта для міста та його жителів ми запропонували  Сєверодонецькій міській раді взяти об’єкт в довгострокове користування. Мінімум на 10 років на максимально прийнятних умовах для міської ради. Отже, ми виступаємо за те, щоб громада й надалі користувалась «Льодовим палацом спорту».

Зазначу, що навіть за час невиконання вимог договору, ми жодним чином не перешкоджали діяльності Льодового палац спорту».

Голова Правління також відмітив, що «RwS bank» зацікавлений у співпраці із Сєверодонецькою міською радою в рамках покращення даного об’єкту, що може бути викладено та оприлюднено громаді у спільній програмі дій власника об’єкту та орендаря.

«Додана вартість об’єкту зростатиме, але кошти міськради залишатимуться її власністю, так як усі поліпшення згідно закону, залишаються правом власності орендаря» – резюмував Владислав Кравець.

Довідка:

«RwS bank» створений в 2015 році на базі раніше неплатоспроможного банку ПАТ «Омега Банк» (до 2013 р «Swedbank», до 2007 року – «ТАС-Комерцбанк»).

За результатами незалежного аудиту Компанії «Ernst & Young» («EY») банк отримав аудиторський висновок, в якому відображено умовно-позитивну думку про фінансову звітність установи.

РА «Стандарт-Рейтинг» (Україна) присвоїв «RwS bank» довгостроковий кредитний рейтинг на рівні uaA.

Згідно «Рейтингу надійності банківських депозитів», що проводився РА «Стандарт-Рейтинг», за підсумками першого півріччя 2017 року, «RwS bank» займає 22 місце серед 66 банків-учасників.

news-sirotin.com


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO