Польський політтехнолог «Самопомочі» заарештований за звинуваченням у поширенні дитячої порнографії

Польський політтехнолог «Самопомочі» заарештований за звинуваченням у поширенні дитячої порнографії

Загрузка...

Пьотра Тимоховича, відомого польського політтехнолога, творця гасел «Візьми і зроби», «Не політики, а люди» для партії «Самопоміч» Андрія Садового, заарештували за звинуваченням у зберіганні та поширенню дитячої порнографії. Йому загрожує 12 років ув’язнення.   

Пьотра Тимоховича затримали 21 жовтня нинішнього року.

«Пьотр Т. (54 роки), фахівець з політичного маркетингу і колишній радник відомих політиків, на своєму комп’ютері зберігав порнографічні фільми з неповнолітніми, а також тваринами. 23 жовтня правоохоронці звернулися до суду щодо арешту чоловіка. Йому загрожує до 12 років ув’язнення. Пьотр Т. своєї провини не визнає», – пише se.pl.

Польський політтехнолог «Самопомочі» заарештований за звинуваченням у поширенні дитячої порнографії

У прокуратурі Варшавсько-Празького округу заявили, що слідство тривало понад два роки

«З 2015 року ми вели слідство і збирали докази у цій справі. Нещодавно ми отримали експертну думку з галузі інформатики. Треба було вивчити матеріали, які збирали протягом двох років. Йдеться про носії, на яких міститься порнографічний матеріал, що стосується неповнолітніх. Є також один фільм з участю тварин і один з насиллям. Прокуратура вирішила висувати звинувачення. Йдеться про зберігання і розповсюдження порнографії», – сказав Марцін Садуш з прокуратури Варшавсько-Празького округу.

Це вже третя справа, до якої причетний Пьотр Т. 2007 року його підозрювали у педофілії. Чоловіка затримала поліції, у нього вилучили комп’ютери, але звинувачення не висувалися. Згодом, 2015 року, поліція встановила у помешканні фахівця з політичного маркетингу стеження за його комп’ютером і телефоном.

Виявилося, що справа дворічної давності не була закрита.

2014 року Пьотр Т. виїхав до Азії, де збирався одружитися з молодою камбоджійкою Са На. До Польщі він приїхав нещодавно, щоб відвідати родину, а також прочитати кілька лекцій.

Польський політтехнолог «Самопомочі» заарештований за звинуваченням у поширенні дитячої порнографії
Пьотр Тимохович з камбоджійкою Са На

«Слідство тривало понад два роки. Ми мали достатньо доказів, щоб затримати Пьотра Т. Суд підтримав наш запит про затримання. Пьотр Т. продавав будинок у Польщі і хотів поїхати до Камбоджі. Ми боялися, що він залишить там назавжди», – сказав прокурор Марцін Садуш.

Пьотр Тимохович – відома постать у політичних колах Польщі і не тільки. Він співпрацював, зокрема, з Анджеєм Леппером – лідером польської партії «Самооборона», Міхалом Камінським а іншими.

dyvys.info


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO