Спростування інформації

Спростування інформації

Загрузка...

15 листопада на сайті 24tv.ua була опублікована новина “Нардеп від БПП продав за 8,49 мільйона гривень елітну квартиру, яку в цей день отримав за 1 гривню”.

У новині цитувалась інформація з повідомлення про суттєві зміни до електронної декларації народного депутата Руслана Сольвара, у якій йшлось про те, що нардеп “отримав за 1 гривню” квартиру від своєї матері.

За повідомленням адвоката Сольвара, квартиру нардеп отримав у спадщину від матері, яка померла влітку 2016 року, а форма змін на сайті НАЗК не передбачає можливості внесення інформації про отримане у спадщину майно без зазначення його мінімальної власності. Тому, для внесення інформації про зміну стану декларанта після набуття права власності на нерухоме майно в порядку спадкування і було зазначено вартість такого майна в розмірі 1 гривні, оскільки в іншому випадку таку інформацію не відображає розроблена програма для внесення змін.

Сайт “24” просить вибачення у народного депутата Руслана Сольвара за розповсюдження недостовірної інформації.

24tv.ua


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO