Суд у справі сина Авакова: з’явилися скандальні подробиці закупівлі “золотих” рюкзаків

Суд у справі сина Авакова: з’явилися скандальні подробиці закупівлі “золотих” рюкзаків

Загрузка...

Експертизи в “справі рюкзаків Авакова” встановили, що їхня собівартість становила 555 грн, тоді як МВС за підсумками тендера купувало їх за 2899 грн за штуку. Частина рюкзаків була пошита в тюрмі.

Про це в Солом’янському районному суді Києва, який розглядає запобіжний захід синові голови МВС Олександру Авакову заявив представник прокуратури.

Як зазначив прокурор, товариш Авакова-молодшого Володимир Литвин, також затриманий у “справі рюкзаків”, повинен забезпечити їхнє шиття, “причому якість нікого не хвилювала, оскільки ніяких проблем із прийманням цих рюкзаків МВС виникнути не повинно було”.

“Згідно з проведеними експертними дослідженнями, зокрема, товарознавчими експертизами, вартість одного рюкзака становить 555 грн, тоді, коли під час тендерної закупівлі за одиницю було сплачено 2899 грн”, – сказав він.

Крім того, зазначив прокурор, частина рюкзаків для МВС була пошита у виправних установах. Собівартість одного такого рюкзака – від 60 до 130 грн.

Як повідомляв “Обозреватель”, 31 жовтня детективами Національного антикорупційного бюро України був затриманий син Арсена Авакова Олександр, якого підозрюють у розтраті понад 14 млн грн при закупівлі рюкзаків для потреб МВС.

Обозреватель


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO