​Чорнобиль-2? В Німеччині визначили, що джерело радіації, котра накрила Україну та Європу...

​Чорнобиль-2? В Німеччині визначили, що джерело радіації, котра накрила Україну та Європу знаходиться у Росії

Загрузка...

Мова йде про важко ідентифікуємий у природному середовищі рутеній-106. Європеські фахівці бояться, що забруднення зростатиме, а росіяни як води у рот набрали

“Причина недавно зафіксованого невеликого підвищення показників радіоактивного рутенію-106 як і раніше не ясна. Однак, з високою часткою ймовірності, його джерело знаходиться на Південному Уралі. На це вказують дані Федерального відомства з радіаційного захисту. Інші регіони на півдні Росії як і раніше не можна виключати “, – повідомили Федеральному відомстві з радіаційного захисту Німеччини, зазначають Патріоти України.

Нагадаємо, з 29 вересня по 3 жовтня зафіксувало деяке підвищення радіоактивності в Європі. Зокрема, в пробах повітря з Німеччини та Австрії знайшли рутеній-106. В Україні теж зафіксована ця небезпечна речовина, котра за своїми руйнівними властивостями подібна до цезію.

Наразі рівні випромінювання рутенія-106 зафіксовані поза межами Росії незначні, але є побоювання на зростання. Що ж твориться в епіцентрі, можна лише здогадуватись. Офіційна Москва за звичкою мовчить, не зважаючи на можливу загрозу для життя та здоров’я власних громадян.


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO