Час революції ще не минув, а тільки наближається, – Шухевич

Час революції ще не минув, а тільки наближається, – Шухевич

Загрузка...

Революція Гідності була дуже очікуваною подією. Вона дещо змінила мислення людей. Та для побудови високоморальної держави нам досі потрібний докорінний переворот.

Таку думку в ефірі хард-ток-шоу «DROZDOV» (щовівторка о 21:30 на телеканалі ZIK) висловив політичний діяч Юрій Шухевич.

«Це було ще в Кракові. Я малий сидів за столом зі своїм батьком і кількома його друзями. Й раптом татів товариш Ярослав сказав: «О, Юрко буде справжнім революціонером!». На що мій з посмішкою відповів: «Славку, не псуй мені сина!». Але ці слова справдились, хоч мало-хто вірив у те, що ми матимемо змогу відродити свою державу», – пригадує нардеп.

Не зважаючи на складне історичне минуле України, безліч переворотів та повстань, на думку Юрія Шухевича, нам досі потрібна революція.

«Для того, щоб наша країна була духовна і моральна, нам потрібна революція. Я відчуваю, що час її ще не минув. Це така річ, яка може тривати довго… А тому, вважаю, що переворот в державі тільки наближається. Безумовно, події 2014 року не були для мене потрясінням. Я постійно говорив, що Україні потрібна революція. І коли молоді хлопці та дівчата вийшли на демонстрації, то першим ділом привітав їх!», – розповідає  Юрій Шухевич.

Революція буває дуже розтягненою у часі, обираючи найрізноманітніші форми, пояснює гість програми.

«Дуже часто революція відбувається у кілька етапів, поєднуючи перемоги і поразки. Ми мусимо відзначити, що Голодомор і Друга світова війна страшно спотворили нашу державу і націю. Я вважаю, що має відійти це покоління і їхні нащадки аж до четвертого коліна, аби свідомість українців очистилась. Оскільки подекуди люди, які пам’ятають цей зловісний режим, не здатні сприймати нічого нового», – коментує гість програми.


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO