«Вирішили легалізувати віп-сепара», — Жело про відсутність претензій силовиків до «слуги народу»...

«Вирішили легалізувати віп-сепара», — Жело про відсутність претензій силовиків до «слуги народу» Бичкова, колегу якого затримали на держзраді

Загрузка...

Заступник голови ради громадського контролю Бюро економічної безпеки України Денис Жело прокоментував відсутність претензій у правоохоронців до мера Очакова Сергія Бичкова, колегу якого затримали на державній зраді. 

Про це Денис Жело написав на своїй сторінці у Facebook.

Як відомо, на початку березня Служба безпеки зірвала плани російської розвідки захопити владу в Очакові. Тоді на держзраді затримали радника мера міста Едуарда Шевченка.

За словами Дениса Жело, міський голова Очакова Сергій Бичков «дружив по всіх напрямках з агентом російської розвідки Едуардом Шевченко».

— В 2020 році Бичков притягнув Шевченка до влади, просунувши його на посаду керівника відділу відеоспостереження управління ЖКГ Очаківської міськради. Щоб Шевченко безперешкодно за всім спостерігав та вивчав обстановку у місті, – розповідає він.

Денис Жело зазначає, що на початку великої війни Сергій Бичков та Едуард Шевченко «взагалі злилися воєдино». Зокрема, каже він, Едуард Шевченко став помічником, водієм та охоронцем Сергія Бичкова.

— Вони були разом 24/7. Шевченко був ближче до Бичкова, ніж дружина та діти, – акцентує Денис Жело

За словами голови РГК, Едуард Шевченко «завдяки Бичкову» володів усією оперативною інформацією та розташуванням українських підрозділів.

— На цих моральних потворах смерті людей, поранені долі та зруйнована інфраструктура. Цікаво, скільки прильотів по Очакову та Кінбурнській косі окупанти здійснили завдяки зливам координат їхнього очаківського агента?, – каже Денис Жело.

Він стверджує, що протягом 10 місяців великої війни мер Очакова «насичував» затриманого на держзраді інформацією та ресурсами, а наприкінці «вирішив злити свого спільника».

— Шевченко вже давно завербував Бичкова, просто останній з перших днів війни засунувши язика в дупу, мовчки відсиджувався і чекав, чим усе закінчиться. А коли його притиснули до стінки, він заради порятунку власної шкіри почав усіх зливати, – додає Денис Жело.

Голова РГК також згадав довоєнні часи і заявив, що останні 10 років міський голова Очакова Сергій Бичков «грабував курортне місто з величезним туристичним потенціалом», а також «навівав мешканцям свою ватну ідеологію, зневажаючи українську мову та все українське».

— Бичков також лобіював бізнес-інтереси проросійського олігарха Вадима Новинського та роздавав підряди фірмам, пов’язаним з Ігорем Дятловим, – додав Денис Жело.

Він також розповів, що коли дізнався про затримання Едуарда Шевченка – зрадів, оскільки був впевнений, що «зараз раз і назавжди розворушать та знищать все очаківське сепарське кодло». Однак, каже Денис Жело, він був здивований, коли дізнався, що мера Очакова Сергія Бичкова оголосили патріотом, який за інформацією Служби безпеки «виявив патріотичну позицію, повідомив про спроби вербування і сприяв викриттю ворожих планів».

— А тут, але-оп: Шевченко – зрадник, а Бичков – патріот! Це днище! Ви вирішили легалізувати ще одного віп-сепара та публічно оголосити Бичкова героєм та патріотом? Шанувальника «російського світу», який разом зі своєю тусовкою колаборантів – Дятловим, Москаленко та іншими молилися на образ путіна.

Усі чекають коли ви їх почнете еб@шити та показово садити до в’язниць, а ви їх легалізуєте, заохочуйте та вихваляєте з високих силових трибун! Не намагайтеся виліпити кулю з лайна. Вже гидко на це дивитися!, – додав Денис Жело.

Нагадаємо, що Служба безпеки затримала Едуарда Шевченка за підозрою у державній зраді. Він не тільки очолював відділ міськради Очакова, що відповідає за безпеку у місті, а й є колишнім командиром 73-го морського центру спецпризначення, ветераном АТО та кавалером державних орденів.

Затриманий в інтерв’ю журналістам негативно відзивався про роки своєї служби у лавах ЗСУ, через несправедливий рівень забезпечення військовослужбовців. Він також заявив, що здивований релізом СБУ, в якому вказано, що він намагався завербувати працювати на росіян мера Сергія Бичкова. Едуард Шевченко розповів, для чого надсилав офіцеру Головного управління Генерального штабу ЗС РФ Сергію Колєснікову фото прильотів у місті.

Також повідомлялося, що очільник Миколаївської ОВА Віталій Кім припускає, що мер Очакова Сергій Бичков не звертається до громади та не звітує про результати роботи через те, що він «непублічна людина».

джерело – https://nikvesti.com/ua/news/politics/266367

Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO