​Влада приховує відео ДТП, яке за кермом машини скоїв п’яний “Слуга народу”...

​Влада приховує відео ДТП, яке за кермом машини скоїв п’яний “Слуга народу” Трухін

Загрузка...

Журналісти ознайомилися з відеозаписами камер спостереження на Бориспільській трасі, які зафіксували пересування автомобіля Ауді А8 АЕ 1046 ОК. За кермом машини перебував народний депутат Слуга народу Олександр Трухін. Відео пересування машини з Трухіним за кермом і відео події не опубліковані через 7 днів.

А між тим, в результаті ДТП, серйозні травми отримав голова суддівського комітету Української Асоціації футболу Лучано Лучі, а всього постраждали 6 осіб, включаючи двох дітей. Кілька людей досі перебувають у лікарні. Ці люди отримали тяжку шкоду здоров’ю, розбиті їхні машини, вони могли загинути в результаті дій Трухіна.

За словами очевидців, Трухін був у стані сильного алкогольного сп’яніння. Він не здавав тести на алкоголь і ганебно покинув місце події на машині “швидкої допомоги”, хоча не отримав ніяких помітних поранень. “Слуга народу” втік від відповідальності перед народом. Для звичайного громадянина  – це максимальний термін і багато років у в’язниці. 

МВС зобов’язане негайно опублікувати відео ДТП, фракція “Слуги народу” зобов’язана зняти злочинця з усіх посад, і забезпечити максимальну прозорість розслідування. П’яний народний депутат, який завдав великої шкоди цілій групі людей, і піддав смертельній небезпеці їх життя, зобов’язаний отримати покарання за найсуворішими вимогами Закону. У разі публікації даних кримінальної справи, відео і свідчень очевидців, Трухін повинен отримати реальний кримінальний термін.

Таким чином, раніше озвучена інформація про те, що Трухіна за кермом нібито не було, що за кермом був нібито водій Віктор Склема не відповідає дійсності.

Таку інформацію дав у своїх первинних свідченнях сам Трухін. Але це виявилося брехнею. 

Чому ж при всіх цих фактах Трухін намагався зачистити інформацію в Інтернеті? Чому ж партія “Слуга народу” не коментує справу? Чому мовчить президент Зеленський – 7 днів минуло? Мовчать тому, що Трухін отримав підтримку Офісу президента в приховуванні слідів злочину. 

‼️ При цьому Трухін – один з ключових фінансистів партії “Слуга народу”, який дуже багато знає про те, як насправді і за які кошти працює партія і деякі вищі органи влади. Хто куди і скільки заносить і роздає – і в парламенті, і в інших офісах. Трухін – заступник голови бюджетного комітету, який прямо впливає на багатомільярдні питання, і куратор Полтавської обласної організації Слуг народу. До речі, разом з ним у машині також у стані алкогольного сп’яніння знаходився Фахраддін Мухтаров, голова Полтавської обласної організації “Слуга народу”, на якого оформлена Ауді. Вони партнери з Трухіним. Загалом, вирішили “відмазати” того, хто занадто багато знає.

Коли Трухін постане перед судом, вам все одно доведеться коментувати своє ганебне мовчання, пане Президенте. До ваших чудових фотографій з Трухіним треба докласти відео, яке ви намагаєтеся приховати.

Джерело: Юрій Бутусов

Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO