Зеленський подякував президентам за підтримку України

Зеленський подякував президентам за підтримку України

Загрузка...

Президент України Володимир Зеленський подякував лідерам Польщі, Естонії, Латвії та Литви за підтримку територіальної цілісності та суверенітету України.

Про це він сказав у вступному слові під час дискусії глав п’яти держав щодо майбутнього європейської політики, повідомляє кореспондент Укрінформ.

“Я хочу подякувати. Зараз приділялося багато уваги Україні, і постійно партнери підтримують Україну, нашу територіальну цілісність, наш суверенітет. Я вам всім вдячний. Сьогодні це дуже важливо, коли анексована частина української території, наш півострів Крим, і коли у нас іде війна на сході. Це і є війна в Європі. Тут дуже важливо, щоб ми були разом”, – наголосив Зеленський.

Він також погодився з Президентом Польщі Анджеєм Дудою, який сказав, що ми всі прагнемо жити в демократичному суспільстві.

“Я думаю, що в нас одне й те саме прагнення і погляд, але різний досвід. Дійсно, в України зовсім інший досвід. Ми багато-багато років, десятиріч виборюємо свою незалежність. І сьогодні те ж саме відбувається на сході нашої країни – ми знову виборюємо свою незалежність”, – сказав Зеленський.

Він підкреслив, що війна на сході України – це війна за незалежність.

“Але стільки сторіч українці це робили! Я впевнений, що незалежність цього разу ніхто не віддасть завдяки нашій з вами міцності”, – підкреслив глава держави.

https://www.ukrinform.ua/rubric-polytics/3239504-vstupne-slovo-zelenskogo-pid-cas-diskusii-prezidentiv.html?fbclid=IwAR2nDhT7EdIhHskJBiTrYUepV1a_ZUDpme4sy4t_n1vIFg-lizTZCL-l5jA

Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO