“Наші пропагандисти відчувають себе абсолютними ідіотами” – російський політик пояснив, чому Путін...

“Наші пропагандисти відчувають себе абсолютними ідіотами” – російський політик пояснив, чому Путін потрапив у “дуже смішну ситуацію”

Загрузка...
Путін активно розраховував на Трампа, на перезавантаження відносин зі США, однак його мрії не здійснилися, санкції з РФ ніхто не збирався знімати.
Володимир Путін. Фото:http://korrespondent.net/Володимир Путін. Фото:http://korrespondent.net/

Президент Росії Володимир Путін опинився в “дуже смішний ситуації”. Таку думку Обозревателю висловив російський політик, президент Загальноросійського громадського руху “Союз Правих Сил” Леонід Гозман.

“Він виявився в дуже смішний ситуації з Трампом. Він активно розраховував на Трампа, у нас Трамп був герой – майже як Путін. Потім виявилося, що Трамп не наш. Зараз в Росії жартують:” Если Трамп оказался вдруг и не друг, и не враг, а Трамп”, – розповів політик.

“Наші пропагандисти, наша офіційна влада відчувають себе абсолютними ідіотами. Дума аплодує, потім п’є шампанське за перемогу Трампа, а потім Трамп каже:” Хлопці, які санкції знімати? Ви що, Крим уже віддали?”- зауважив Гозман.

Читайте также : Открытое обращение чеченцев к побратимам из Украины!

Він нагадав про недавні звинувачення на адресу Кремля через кібератаки і втручання в хід президентських виборів у США, а також про недавні факти “абсолютно безпардонної” підтримки одного з кандидатів на пост президента Франції – проросійського політика Марін Ле Пен.

“У Франції через тиждень перший тур президентських виборів. Наша влада відкрито, абсолютно безпардонно і нахабно підтримує фашистку Марін Ле Пен. Її приймає Путін – Путін приймає одного з кандидатів в президенти! Не кажучи вже про те, що наші давали їй гроші – просто відверто. При нашому-то законі про іноземних агентів їй давали десятки мільйонів доларів”, – обурився Гозман.

“Крім того, наші намагалися підтримувати Фійона”, – додав він.

Політик переконаний: в ситуації, що склалася, президент Росії відчував би себе вкрай некомфортно на особистих зустрічах з європейськими лідерами, перш за все, з нинішнім президентом Франції Франсуа Олландом. На думку Гозмана, в цьому полягає одна з причин, чому 17 квітня “нормандська четвірка” говорила по телефону, а не зустрічалася особисто.

Джерело: http://patrioty.org.ua

Підписуйтесь на нашу сторінку, POLITINFO, у Фейсбуці. Тисни кнопку “ПОДОБАЄТЬСЯ” Ризикуй знати набагато більше.

Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO