Три українські літаки підкорили глядачів на міжнародному авіапоказі у Словаччині

Три українські літаки підкорили глядачів на міжнародному авіапоказі у Словаччині

Загрузка...

Українські літаки здивували публіку в Словаччині на міжнародному авіапоказі. Опубліковані фото.

У Словаччині в місті Сльяч у рамках дводенного міжнародного авіапоказу SIAF-2016 Україна представила два винищувачі “Су-27” і “Су-27УБ”, а також транспортний літак “Ан-26”.

Про це пише прес-служба Міноборони.

Українську делегацію очолив заступник командувача Повітряних сил з авіації – начальник авіації командування ПС ЗСУ полковник Андрій Ярецкий.

“Фірмовий” прохід літаків парою у небі Словаччини, повідомив усім присутнім про прибуття українських учасників. Льотчик ПС ЗСУ полковник Олександр Оксанченко під час свого виступу в повітрі здивував публіку оновленою програмою. До фігур вищого пілотажу він додав кілька нових елементів, а також ускладнив програму ефектними зв’язками типу косих петель під 90 градусів. Найбільше публіку вразило бездоганне виконання петлі Нестерова, кількох “Дзвонів”, бойові розвороти з поворотом у внутрішній бік (“Вухо”), бойові розвороти з бочками”, – розповіли у міністерстві.

Крім того, публіка визначила переможця серед військових льотчиків, які пілотували протягом двох днів. Ним став Оксанченко, який отримав від командувача ПС Словацької Республіки спеціальний трофей.

Також у Міноборони анонсували виступ українських повітряних асів на міжнародних авіапоказах у Чехії і на Мальті.

Як повідомляв “Обозреватель”, український літак потрапив у Книгу рекордів Гіннеса.

Обозреватель

 

Підписуйтесь на нашу сторінку, POLITINFO, у Фейсбуці. Ризикуй знати набагато більше.

 

Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Украіну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO  https://www.facebook.com/politinfo.com.ua Підтримай Украіну! Тисни лайк та поширюй!