Петро Порошенко: Ми будемо захищати демократію в Україні

Петро Порошенко: Ми будемо захищати демократію в Україні

Загрузка...

Ми приїхали до ГПУ, щоб продемонструвати: ми їх не боїмося! Ми приїхали сюди, щоб сказати їм в очі, що вони порушують законодавство, намагаються встановити в Україні авторитарний режим.

Ми будемо захищати демократію в Україні.

Щойно у Державному Бюро розслідувань людина, яка не представилася, абсолютно незаконно зробила спробу пред’явити мені підозру. По справі, яку Генеральний прокурор Рябошапка назвав «юридичним трешем». Вона пов’язана із реалізацією конституційних повноважень президента із призначення заступника голови Служби зовнішньої розвідки.

Після численних експертиз підтвердилося, що я діяв у повній відповідності із Конституцією України. Повноваження президента визначені Конституцією, там чітко наголошено, що президент зобов’язаний призначати керівництво військових формувань, до якої відноситься зокрема Служба зовнішньої розвідки.

Вони самі себе загнали у кут — спробу пред’явити підозру президенту і діючому народному депутату має робити виключно Генеральний прокурор.

Те, що зараз відбувається, нічого спільного з верховенством права, демократією чи розслідуванням злочинів не має. Це подвійні стандарти, переслідування опозиції і закид проти лідера опозиції. Цим, як ми пам’ятаємо, займався Віктор Янукович.

Володимире Олександровичу, я дуже шкодую, що ви даєте незаконні вказівки Генеральному прокурору, «на 300% вашій людині», виконувати злочинні накази. Спитайте у Януковича, чим таке закінчується, і своєчасно зупиніться. Так буде краще для вас і для України.

Ми приїхали до ГПУ, щоб продемонструвати: ми їх не боїмося! Ми приїхали сюди, щоб сказати їм в очі, що вони порушують законодавство, намагаються встановити в Україні авторитарний режим. Ми будемо захищати демократію в Україні.Щойно у Державному Бюро розслідувань людина, яка не представилася, абсолютно незаконно зробила спробу пред’явити мені підозру. По справі, яку Генеральний прокурор Рябошапка назвав «юридичним трешем». Вона пов’язана із реалізацією конституційних повноважень президента із призначення заступника голови Служби зовнішньої розвідки. Після численних експертиз підтвердилося, що я діяв у повній відповідності із Конституцією України. Повноваження президента визначені Конституцією, там чітко наголошено, що президент зобов’язаний призначати керівництво військових формувань, до якої відноситься зокрема Служба зовнішньої розвідки. Вони самі себе загнали у кут — спробу пред’явити підозру президенту і діючому народному депутату має робити виключно Генеральний прокурор.Те, що зараз відбувається, нічого спільного з верховенством права, демократією чи розслідуванням злочинів не має. Це подвійні стандарти, переслідування опозиції і закид проти лідера опозиції. Цим, як ми пам’ятаємо, займався Віктор Янукович. Володимире Олександровичу, я дуже шкодую, що ви даєте незаконні вказівки Генеральному прокурору, «на 300% вашій людині», виконувати злочинні накази. Спитайте у Януковича, чим таке закінчується, і своєчасно зупиніться. Так буде краще для вас і для України.

Gepostet von Петро Порошенко am Mittwoch, 10. Juni 2020

Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO