В 2014 році за Порошенка в 1-му турі проголосувало 54% громадян. Він...

В 2014 році за Порошенка в 1-му турі проголосувало 54% громадян. Він переміг в усіх регіонах України. В 2019 році за Зелю в 1-му турі проголосувало 30% населення. Географія його перемоги є дивною

Загрузка...

Порошенко в 2014 вступив на посаду не маючи зобов’язань перед ніким, маючи великий політичний досвід, маючи хоч не дуже добру, але СВОЮ команду і не маючи хейту і ненависті з боку суспільства
Зеля в 2019 вступає на посаду в умовах, коли його контролюють 4 різних бенефіціари, не маючи досвіду, не маючи команди і коли його відверто і заслужено хейтить 25% суспільства, бо він виграв за рахунок брехні.

А тепер про прості очевидні речі:
1) Будь-який його крок буде супроводжуватися впливом одного з чотирьох бенефіціарів, в його команді представники кожного.
2) Розвиток країни і цілі тих 4 бенефіціарів є оберненопротилежними
3) Коли все доповзе до критичних моментів і прикриватися папєредніками стане не можливо, мені буде важко уявити реакцію обдуреного суспільства і дії гідранта, яйця якого затиснуті звідусіль.
Нагадаю, що на кордоні стоїть окупаційне військо, яке готове “захищати” своїх опаспортчених “громадян”.

Тому де буде проходити державний кордон/лінія зіткнення залежить тільки від того наскільки великою і сильною (в тому числі й фізично) буде фракція БПП в наступному парламенті.

Тому її формування – це не питання ігр і шлангування, не намагання залишитися при своєму, це питання існування країни.

Джерело


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO