Сергій Каплін: Партію простих людей- ВІДРОДЖЕНО!

Сергій Каплін: Партію простих людей- ВІДРОДЖЕНО!

Загрузка...

Мін’юст прийняв рішення і вніс до реєстру Партію простих людей.

Сьогодні ж було укладено угоду про об’єднання зусиль із Конфедерацією профспілок, профспілкою медиків, шахтарів і тд. Ми йдемо на місцеві, згодом на парламентські і президентські вибори.

Закон про ринок землі, інші рішення в угоду кланів, безпомічність опозиції, окупація України корпораціями і олігархами, консервація корупції і успадкування схем, веде країну до банкрутства, на «геополітичну панель», до ліквідації Держави. Ми доб’ємося відміни цього «проносу законів» під мовчазну згоду чи безпомічну істерику опозиції.

У Європі, США, на інших континентах прості люди об’єднуються. Вітаємо із перемогою на виборах Партію простих людей у Словаччині (у лютому із результатом 25%), та партію простих людей Індії (теж у лютому із результатом 88% у 20 мільйонному Делі). Простих людей підтримує і відомий американський політик Берні САНДЕРС, який є лідером соціал-демократичного крила Демпартіі США. Дуже скоро прості люди світу об’єднаються у єдину платформу.

На відміну від влади і опозиції, ми маємо чіткий довгостроковий план і проект нової Конституції яка викладена у програмі «соціальний курс».

ППЛ буде непростою партією простих людей. ППЛ буде і на вулиці, і у смартфоні. Ми запускаємо сучасну платформу із додатків для роботи партії у Інтернеті. Партія буде системним партнером профспілок. Через «партію у смартфоні» ми проводитемо масові голосування за соціальні ініціативи, протестні заходи та заходи підтримки, навчання активу та кадрового резерву, наукову роботу з проектування нової України.

Програма партії та її команда формується на чіткій лівоцентристській ідеологічні платформі. До виборів партія матиме самодостатній кадровий резерв, ретельний стрункий план дій, курс на 15 років. Приєднуйся!

На изображении может находиться: текст

Сергій Каплін


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO