Роман Давиденко: влада захисні маски в Європу продала, але який день поспіль...

Роман Давиденко: влада захисні маски в Європу продала, але який день поспіль цинічно кажуть, що все законно і ніяких претензій

Роман Давиденко
Загрузка...

Популярний український політолог і блогер Роман Давиденко в своєму блозі пише про те, що його зараз долає таке почуття смутку, що вовком вити хочеться. Реакція українців, росіян, європейців на 14000 загuблих у війні з Росією наших співвітчизників, добровольців і бійців ВСУ – абсолютно нульова. Це коли людина людину вбиває. Обурення і удаване співчуття, і нуль допомоги. Потрібно не забувати, хто нам допоміг? В основному США і Канада.

За словами політолога, тепер Україна знову в небезпеці. Реакція на хворобу, вірус, бацилу і просто не приховану статистику смерті від хвороб. Скільки хворих на пневмонію в Україні? У ресторан не можете піти? За кордон не можете поїхати? Хто нам зараз допомагає? Правильна відповідь: ніхто.

Давиденко зазначає, дійшло до того, що влада сама цинічно захисні маски в Європу продали, а кажуть, що все законно і ніяких претензій. Європа може за свою безпеку в 10 разів більше ціну за медмаску пропонувати і купити, тому що там люди, а у нас – спірне питання. Справа в тому, що в цей раз влада показала, що вона продажна і брехлива, а не за Україну і українців. Ще й дешево продажна.

Рекомендуємо до перегляду: Жінку у Києві на Подолі не пустили у трамвай

Шановні пані та панове, пам’ятайте! Будь-яка інформація, яку Ви, публікуєте з публічним статусом у соціальних мережах є доступною для використання третьою стороною. Особливо коли ви просите допомоги у розголосі, а після цього змінюєте свій пост. Поводьте себе відповідально ! У деяких випадках, залишаємо за собою право у відмові публікації посту.

marik.co.ua


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO