Игорь Кононенко взяв під патронат Обухівську та Васильківську центральні районні лікарні

Игорь Кононенко взяв під патронат Обухівську та Васильківську центральні районні лікарні

Загрузка...

Фонд Петро Порошенко профінансував відновлення апаратів штучної вентиляції легень у Київській лікарні швидкої допомоги та закупив комплекти реанімації, які найближчим часом відправлять в обласні центри, а перед цим кондитерська корпорація Roshen почала капітальний ремонт відділення онкогематології та створення відділення аутологічної трансплантації кісткового мозку в Національному інституті раку на суму близько 50 мільйонів гривень і це далеко не повний список як учасників благодійних внесків з числа як “екс” так і чинних членів команди Порошенка, так і самих цільових проектів.

Про системну допомогу Армії на багатомільйонні внески я вже мовчу.
Питання до тих, хто обирав на виборах представників зелених пасажирів проекту Зеленського. Хто у вас на окрузі з числа зелених чоловічків небарига та допомагає боротися з вірусом чи іншими захворюваннями? Чи може ви десь чули, що сам мультимільйонер Зеленський пожертвував свої гроші? Ні? Не чули? Я теж не чув, бо таких внесків не існує. Бо тому, що вони “небаррыги”…

Джерело


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO