Керівник Офісу Президента Андрій Єрмак вручив «Спортивний Оскар»

Керівник Офісу Президента Андрій Єрмак вручив «Спортивний Оскар»

Керівник Офісу Президента України Андрій Єрмак
Загрузка...

Керівник Офісу Президента України Андрій Єрмак взяв участь у XIV Всеукраїнській церемонії «Герої спортивного року». Премія присуджується щорічно найкращим спортсменам, тренерам і командам за визначні досягнення у році, що минув.

Під час урочистої церемонії, організованої Національним олімпійським комітетом, керівник Офісу Президента вручив відзнаку у вигляді ексклюзивної статуетки переможцям у номінації «Найкращий тренер року» – Світлані Кузнєцовій і Геннадію Білодіду. Цей дует тренує чемпіонку світу, чемпіонку Європи та ІІ Європейських ігор із дзюдо Дарію Білодід.

Під час цьогорічного гала-вечора, що відбувся у Київському національному академічному театрі оперети, були оголошені переможці премії «Герої спортивного року» у 12 номінаціях.

Відбір кандидатів і визначення переможців відбувалися в три етапи. Спочатку експерти НОК та громадськість детально проаналізували виступи українських спортсменів на головних змаганнях року й склали розширений список претендентів. Після цього впродовж двох тижнів тривало голосування спортивних журналістів України, за підсумками якого була визначена трійка претендентів у кожній номінації.

Лауреатів обирали видатні спортсмени різних років шляхом таємного голосування.

president.gov.ua


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO