Привітання прем’єр міністра з призначенням від українського народу та редакції медіа холдінгу...

Привітання прем’єр міністра з призначенням від українського народу та редакції медіа холдінгу “PERSONA.TOP”

Загрузка...

Шановний Денисе Анатолійовичу! Від сьогодні український народ довірив Вам свою долю із впевненістю, що принесете в наші домівки мир, щастя, добробут і злагоду. На Вас покладена велика місія відкрити нову сторінку в історії України, де на обличчях дітей засяє світла і щира усмішка, де кожен батько приноситиме в свій дім тільки тепло, де матір радітиме здобуткам чоловіка, де бабуся гордитиметься внуками, де просто і відкрито можна буде радіти кожному новому дню.

Буде нелегко, та Ваша сила і наснага, а також невимовна віра у велику, сильну, квітучу Україну щохвилини додаватиме Вам правильного курсу у довгоочікуване світле майбутнє.

Прийміть найщиріші вітання з нагоди Вашого призначення на відповідальну посаду від всього українського народу та нашої редакції. Впевнені, що Ваш професійний досвід, енергія, управлінський талант, жага до покращення життя народу дозволять Вам домогтися потрібних і великих загальнодержавних досягнень.  Нехай у всіх починаннях Вас супроводжує удача, розуміння та підтримка колег і однодумців, а непроста відповідальна державна робота приносить задоволення і творчі перемоги. Переконані , що Ваші професійні і людські якості і цілеспрямованість будуть завжди стояти на варті інтересів громадян нашої країни. Нехай Ваша посада буде стимулом до тієї самої, поки далекої мети – зробити Україну величною Європейською державою. Бажаємо не зупинятися на досягнутому ні в якому разі. Нехай мудрі рішення приходять щомиті,  хай люблячі люди у всьому допоможуть і підтримають! А міцні нерви і сталевий характер будуть вірною підмогою у нелегкій місії. Бажаю на шляху до успіху не спотикатися об підводні камені невдач, а постійне везіння хай не покидає ніколи!

Ви велика надія українського народу, і впевнений, що за Вашого Прем’єрства наша Держава крок за кроком долатиме всі перепони і негаразди. Народ у Вас вірить, а тому,  будьте впевнені, велика підтримка Вас не покине ні на мить.

Із призначенням Вас, Денисе Анатолійовичу.

Український народ,
редакція медіа-холдингу
PERSONA.TOP


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO