Щас я, Вовочка, тобі трохи поясню про те, в чому ти вчора...

Щас я, Вовочка, тобі трохи поясню про те, в чому ти вчора опинився…

Загрузка...

Бо це не просто якийсь сюжет, який можна перебити позовом до суду, зняттям з ефірів Суспільного чи істеричними криками ВИВСЬОВРЬОТІ!

Все значно складніше.
І ось чому:

1) Це не просто якийсь там наброс, це частина культу, який впродовж 5 років формував образ попередньої влади і який сформував образ карго-корупціонерів у вигляді назламних бурців з корупцією. Правдивих і чесних.
Тому багато хто сприймає все що вони несуть як святу правду. І коли ти реагуєш на це криками вивсьоврьоті – ти програв.

2) Цей карго-культ впродовж останніх 5 років вибудував в Україні цілий манясвіт про злодія і корупціонера Порошенка в головах мільйонів українців. Вся та хйня, вся та ненависть до нього, мають в своїй основі ось такі от сюжети, такого самого “рівня”.
І в твоїй голові, Вовочка, вони теж збудували цей манясвіт.
І він існує до сих пір
Незважаючи на те, що ти пройобуєш бюджет (хто ж тепер краде? ти?), митницю, економіку, інвестиції, навіть порівнюючи з Порошенком, незважаючи на те, що ти тепер зрозумів деякі процеси, незважаючи на те, що твої орли за рік не змогли нічого нарити на Порошенка, все рівно ти залишаєшся в манясвіті “Порошенко – злодій”.
І ні, мова тут не про Порошенка, мова про твій сюжет.
А як так ти хочеш розказати, що вони всьо врут, коли сам живеш в їхній парадигмі і підтримуєш її до сих пір?
Тому і інші не будуть тобі вірити.
Бо для них визнання факту, що автори цієї передачі брехуни, одночасно є визнанням факту що вони тупі, що вони жили в брехні 5 років і що Порошенко не винуватий в усьому тому, за що вони вже його посадили, розстріляли, повішали і розіпнули.
Тому деяких твоїх прихильників, які захоплюються антикорупційним карго-культом, вчора рвало на шмаття, вони не знали як це препарувати в своїй голові.
І препарують вони це не на твою користь, зокрема й через наступні речі.

3) Мало того, що ти жив в манясвіті, створеному цими людьми, вірячи їм, так ти ще й розмахував цим, ти виносив вироки Порошенку, кричав де відрубані руки і тд.
А зараз ти розказуєш про маніпуляції.
А про свинарчуків – це що було? Це Порошенко давав накази якомусь Миколі купляти деталі? Отримував від нього відкат 2000 гривень?
Хіба не такого рівня сюжет став фатальним для Порошенка? Хіба не такого рівня “докази” винуватості Порошенка були надані в тому сюжеті? Тоді ти закликав всіх вірити цьому, виносив вироки Порошенку на основі цього. А зараз ти кричиш, що це маніпуляція.

4) Ти брешеш, чувак, постійно брешеш.
І брешеш не тільки про ті речі, виконання яких не є в твоїй компетенції, хоч ти маєш абсолютну владу і всі можливості.
Я маю на увазі зниження комуналки, збільшення пенсій, закінчення війни, про що ти брехав, але зважаючи на обставини ти не можеш цього виконати. Хоча той же Порошенко не зупинив війну через ті ж самі обставини. Хіба ні? Але цим ти йому притикав, це ти йому висміював, а сам…
Так от, я зараз не про твою постійну брехню про речі, які не є в твоїй волі, я про постійну брехню про речі, які є в твоїй волі. Бо та ж поїздка в Оман супроводжувалася тонами брехні (в Буковелі, в Оман але на офіційну зустріч, в Оман але на рейсовому літаку, літак медведчука просто так, зараз приїдемо, приїхали на наступний день).
Тому як ти хочеш, щоб тобі повірили, що ти не зустрічався в Омані з кгбшніком, якщо ти брехав впродовж усієї цієї поїздки?
Не кажучи вже знову про висміювання поїздки Порошенка на Мальдівах і поїздки самого в Оман.

5) Не знаю кому прийшла в голову ідея притягнути на захист прикормлену брехливу собачку, яка апелює до критичного мислення, але це їй Богу смішно, зважаючи що воно зашкварене навіть в колі його колишніх фанатів.

6) Окремо про апелювання до критичного мислення. Хто має мислити критично? Люди, які проголосували за нульового чувака навіть з фантазіями замість програми?
Твоїх виборців, Вовочка, називають по-різному. Хтось каже, що це зрадники, хтось називає їх дурнями, хтось каже, що це споживацько-лівацька частина супільства, себто люмпени.
З цими означеннями я не згоден.
Але є одне, що об’єднує твоїх виборців, Вова, окрім незначної частини кар’єристів. Це – відсутність критичного мислення і небажання вникати в те що відбувається насправді.
То ж ніхто не винуватий тобі в тому, що твій виборець не здатен думати і розклеюється від платіжок і собаки.
І я прямо не знаю як ти збираєшся далі будувати процеси в державі опираючись на таку підтримку.

7) То ж єдиними, хто б міг стати на твій бік в тому питанні, на кого б ти міг опертися, могла б стати патріотична частина суспільства, яку їпана сєпарня з твоєї кокоманди називає “войовничою меншістю”. Але ти садиш цих людей в тюрми за вигадані злочини і робиш все, щоб вони бажали твого кінця.
То ж чого дивуватися, що в даному випадку всі твої зусилля, направлені проти маніпуляцій і брехні виявляться марними.
А це тільки перша ластівочка, Вовочка.

А тепер про те, що ж змінилося для тебе вчора.
А змінилося те, що вся та хйня, яка була 6 років направлена проти Порошенка, вчора змінила напрямок обстрілу і почала іпашити тебе.
До вчора твоїми найбільшими ворогами були анонімні телеграм-канали твоїх слуг і якісь дятли показували своє слабоумство, розробляючи закони проти них, а сьогодні тобі привідкрили ширму (трошечки так), показавши, що анонімні телеграм-канали – це дитячі іграшки в інформаційній війні.

І зважаючи на тих сім пунктів що вище, а також на рівень твоєї команди, що з дебільних варіантів протидії вибрала найдебільніші, вибору в тебе нема і інструментів протидії нема.
Подаш в суд? В печерський/баришівський суд, який випускає цемаха, терористів, беркут і садить невинних АТОвців? Рішення такого суду буде сприяти довірі до тебе?
Закриєш програму на Суспільному? – Ахахахах
Що ти їм зробиш, Вовочка?
Особливо зважаючи на те, що це всього лиш пристрілка до великого інфрормаційного мочілова

Ти би міг будувати цю країну.
Для цього треба було не багато – принести те, що ти обіцяв. Правду, справедливість, щирість, боротьбу за Україну.
Ти це декларував.
А ти приніс брехню, повернув скотів, набрав сєпарню в команду і садиш в тюрми людей, які захищали країну 5 років за вигадані злочини.
То ж не дивуйся, що зовсім скоро ті, кого ти привів, будуть змішувати тебе з лайном як це робив ти, а ти не зможеш себе навіть захистити.

Источник


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO