Зеленський намагається завадити Порошенку потрапити на Мюнхенську конференцію

Зеленський намагається завадити Порошенку потрапити на Мюнхенську конференцію

Загрузка...

Про це передає Depo.ua із посиланням на Telegram-канали “Крокодил”, “The йоптиль” і “Резидент”.

Так, зазначається, що Андрій Єрмак був в Мюнхені, де вирішував організаційні питання з підготовки участі України в Мюнхенській конференції з безпеки.

“Одним із питань було участь в цій конференції Петра Порошенка. П’ятий президент дійсно підключив свої зв’язки, щоб потрапити в Мюнхен”, – повідомили у Telegram-каналах.

Однак, наголошується, що в Офісі президента дуже незадоволені таким розвитком подій, і тому Зеленський буцімто дав завдання Єрмаку з цим розібратися.

“Єрмак намагався максимально донести німецькій стороні, що участь Порошенка в конференції неприпустима”, – додали у “Крокодил” і “The йоптиль”.

У Telegram-каналах пояснили, що, якщо Порошенко таки потрапить в Мюнхен, – це буде особистим провалом Єрмака: “Адже активність Порошенка дуже дратує особисто Зеленського”.

Ну да… Порох он такой. Может перемешать весь пасьянс, который так тщательно кто-то раскладывает вместе с кремлём.

На изображении может находиться: 1 человек, текст


На изображении может находиться: текст «крокодил #инсайд андрей ермак был в мюнхене, где решал организационные вопросы подготовке участия украины мюнхенской конференции по безопасности. она пройдет февраля. одним из вопросов было участие этой конференции петра порошенко. пятый президент действительно подключил свои связи, чтобы попасть в мюнхен. в офисе президента очень недовольны. зеленский дал задачу ермаку этим разобраться. ермак пытался максимально донести немецкой стороне, что участие порошенко конференции недопустимо. если порошенко таки попадет мюнхен это будет личным провалом ермака. ведь активность порошенко очень бесит лично зеленского 216 8:48»
На изображении может находиться: текст

Джерело


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO