Нардепи звернуться до Рябошапки через конфлікт інтересів Холодницького

Нардепи звернуться до Рябошапки через конфлікт інтересів Холодницького

Загрузка...

11 грудня у Верховній Раді України члени Тимчасової слідчої комісії, створеної для розслідування можливих корупційних зловживань президентом Української асоціації футболу Андрієм Павелком, вирішили звернутись до Генерального прокурора України Руслана Рябошапки з вимогою дати оцінку щодо можливого конфлікту інтересів. Про це з місця події повідомив журналіст “СтопКору” Кирило Вольний.

Голова ТСК Анатолій Костюх
Фото: “СтопКор”

“Річ у тім, що процесуальне керівництво щодо відкритих кримінальних справ про Павелка та корупцію в українському футболі здійснює саме Спеціалізована антикорупційна прокуратура, яку очолює Назар Холодницький. Він же водночас є віцепрезидентом Федерації футболу України, що й власне викликає питання щодо конфлікту інтересів”, – зазначив журналіст.

Засідання ТСК
Фото: “СтопКор”

Зазначимо, що завдяки ініціативі ГО “Стоп корупці” та після звернення активістів спільно з іншими організаціями до Верховної Ради, на черговому засіданні 15 листопада, парламентарі прийняли рішення про створення Тимчасової слідчої комісії для розслідування можливого факту порушення чинного законодавства президентом ФФУ Андрієм Павелком. Справа стосується будівництва футбольних полів у 2017-2018 роках.

stopcor.org


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO