Про мерзоту, яка стала “слугою”

Про мерзоту, яка стала “слугою”

Загрузка...

Я про цю шкварочку народного депутата від «Слуги Народу» Андрія Богданця 163 в/о, який був засуджений за хуліганство та нанесення середньої тяжкості тілесних ушкоджень до умовного терміну, написав та й забув, адже на тлі зґвалтуваннь, корупції, держзради, причетності до вбивства та тотальної аморальщини, для чинного парламенту злочин Богданця – майже не злочин.

АЛЕ БОГДАНЕЦЬ ВИРІШИВ ВИПРАВДАТИСЯ. Краще б мовчав!!! Нардеп Богданець пише, а вірніше – бреше, на своєму Фейсбуці: «Почнемо з того, що у 2015-му навіть думки не мав про своє можливе депутатство. Тоді добровольцем брав участь у бойових діях на Донбасі у складі батальйону особливого призначення «Січ». Перебуваючи у короткій відпустці між ротаціями…» Стверджую, що нардеп від «Слуги Народу» Андрій Богданець цинічно бреше! Богданецьпобив людину 18 листопада 2014 року, а службу в БПСМОП “Січ”, підпорядкованого Головному УМВС України в м. Києві , проходив у період із 13 березня 2015 року по 20 квітня 2015 року. Тобто Богданець цинічно бреше, що побив людину під час короткої ротації, коли «служив» на Сході, а насправді «служив» він через півроку після бійки, і то, лише 37 (!!!) днів. Далі Богданець знову бреше і тепер про причини бійки: «Не знаю, що на той момент стало більшою причиною: поняття чоловічої гідності чи відчуття, яке відоме абсолютно усім «атошникам». Поки ти там, у бліндажах та на блокпостах, у країні, яку ти власне і захищаєш, досі твориться безлад. У політиці, в суспільстві, на автошляхах.»

СУКА, ЦИНІЧНА МЕРЗОТА! Хто тобі дозволив прикривати свій злочин участю в бойових діях??? Увага! На підставі документів суду, МВС і свідчень бійців батальйону «СІЧ» стверджую: для того, щоб уникнути справедливого покарання (ув’язнення) за скоєний злочин, народний депутат від «Слуги Народу» в/о 163 Андрій Богданець перед початком суду над ним записався добровольцем в батальйон «СІЧ» і побув трохи більше місяця на базах цього підрозділу в містах Слов’янськ та Курахово, в жодних бойових діях участі не брав і навіть на блок-пости на чергування не заступав, пізніше отримав посвідчення УБД, що і допомогло йому уникнути покарання в суді. Всі мої співрозмовники з числа бійців батальйону «СІЧ», які пригадують перебування на базі підрозділу Богданця називають його не інакше, як «блатним мажором, який приїздив за посвідченням УБД та пофоткатися». «Да неделю, он поваром бил, дибил редкосний» – пише один з бійців батальйона «СІЧ» який стоїть поруч з Богданцем на фото.

ПІДСУМОК. Нардеп Богданець , який цинічно прикрив свій злочин посвідченням УБД, яке отримав аморальним способом, а по суті прикрився кров’ю загиблих Героїв, подвигом тих, хто реально воював і вижив у пеклі. Богданець повинен публічно вибачитися перед українськими воїнами та скласти депутатські повноваження!

Автор: Ігор Мосійчук


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO