Кандидат на посаду голови Полтавської ОДА видалив свої коментарі про необхідність вішати...

Кандидат на посаду голови Полтавської ОДА видалив свої коментарі про необхідність вішати учасників Майдану

Загрузка...

Юрій Григоренко, який претендує на посаду голови Полтавської ОДА, видалив з Facebook свої коментарі та пости, у яких розмірковував про необхідність повішення учасників Майдану на деревах

Одеський бізнесмен Юрій Григоренко, який претендує на посаду голови Полтавської облдержадміністрації, напевно згадав про свої коментарі у соцмережі Facebook за 2014 рік, де він розмірковував про необхідність повішення на деревах учасників Майдану. Згадав і видалив.

Можливо, через 5 років з дня появи коментарів про їх існування йому нагадала публікація «Полтавщини», у якій міститься скріншот листування Юрія Григоренка зі своєї родичкою, яка мешкала у США і підтримувала Майдан.

Розмова Юрія Григоренка з жінкою брата

Хоча сам Юрій Григоренко ніде публічно не заявляв про свій намір очолити президентську вертикаль у Полтавській області, однак він подав декларацію про доходи саме у якості претендента на цю посаду.

Відомо, що Юрія Григоренка пов’язують дружні стосунки із підприємцем Сергієм Корявченковим, який до парламентських виборів сам претендував на губернаторську посаду. Цінність цих зв’язків для Юрія Григоренка у тому, що Сергій Корявченков є двоюрідним братом Юрія Корявченкова (Юзіка, який є артистом студії «95 квартал»).

Із неофіційних джерел відомо, що Сергій Корявченков окрім посади на голову Полтавської ОДА хотів провести до Верховної Ради і своїх депутатів-мажоритарників від партії «Слуга народу». Однак після певних кулуарних розмов та процесів кандидатів від «Зе» майже у повному складі віддали нардепу Юрію Шаповалову, якого пов’язують із екс-регіоналом Віталієм Хомутинніком, який у свою чергу пов’язаний із олігархом Ігорем Коломойським.

Тепер Сергій Корявченков не втрачає надії увійти до полтавської владної піраміди через свого кандидата на посаду голови ПОДА.

Постів за січень-лютий 2014 року на сторінці Юрія Григоренка не залишилося

Напевно, така надія є і у самого Юрія Григоренка, який змушений «підчищати» історію в соцмережах. Однак його шанси обійняти цю посаду оцінювати поки не будемо, бо остаточного рішення, за нашими даними, ще не прийнято.

Ян ПРУГЛО, «Полтавщина»


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO