Прогнозуємо, якою “теплою” буде наступна зустріч української громади з Зеленським

Прогнозуємо, якою “теплою” буде наступна зустріч української громади з Зеленським

Загрузка...

Публікуємо допис в оригіналі. Орфографію та синтаксис збережено:

ЗЕ прибув до Польщі. А до цього…

До цього (у ході підготовки візиту) навідріз відмовився зустрічатись там з українською громадою. На цей факт вже зреагували 38 громадських організацій українців з 21 країни світу, які звернулися до Зеленського з відкритим листом. В якому пишуть, що розглядають цей факт як “зневагу до своїх земляків”.

Я спробував з`ясувати, яким чином президентський протокол знехтував таким традиційним заходом, як зустріч з діаспорою – адже подібних рандеву боявся лише двічі несудимий Янукович. Знаєте, що мені відповіли off-record? Що за кордоном досить мало прихильників Зеленського, а тому преЗЕдент некомфортно почуватиметься у ході гострих запитань від тих, хто голосував за Порошенка. І це після того, як гаслом Верховного коміка була теза про те, що досить розділяти українців за політичними вподобаннями!

Цинізм у чистому вигляді… Чи просто Ігор Валерійович не дозволяє ні з ким зустрічатись за відсутності “смотрящєго” Богдана? Проте, як це кореспондується з іншим гаслом нової влади про повернення заробітчан до України? Риторичне запитання…

Але нам своє робити, у нас путч на носі…

Helgi Sharp 

Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO