Я думаю пану Порошенку вже було б добре увімкнутися в противагу тому...

Я думаю пану Порошенку вже було б добре увімкнутися в противагу тому пиз@ецю, який розганяється і завтра х@р ми це зупиним після зустрічі Зеленського з керівниками ЛДНР

Загрузка...

Я думаю пану Порошенку вже було б добре увімкнутися в противагу тому пиздецю, який розганяється і завтра хєр ми це зупиним після зустрічі зеленського з керівниками ЛДНР, які його вже запросили. Бо парад це добре, але ж блть хтось шось збирається робити в цій країні???? Де усі хто не зеленський??? Голос??? вас не чутно! Порошенка не видно! Націоналісти??? Блть де всі???? Хтось щось робитиме не ротами блогерів а власними діями? Команду якусь хоч озвучте, бойци в нєдоумєнії від вашої лютої бездіяльності! Ви збираєтесь танки поближче підпустить чи шо? Так ми вже
1. Відходим
2. Вогонь не відкриваєм
3. Армію зкорочуємо і перестаємо кормить
4. Визнаємо путіна не причиною війни, а миротворцем
5. Збираємось на відвідини до ЛДНР
Шановні партії Й*БВАШУМАТЬ!!! у вас же є якісь відсотки людей, які вам довіряють… БОШКИ ЗІ СРАКИ ВИТЯГУЙТЕ ТЕРМІНОВО!!!!!

PS

Вкиньте репости своїм пі?здаболам з усіх партій, а краще спитайте з них, якого хєра вони не судяться, не мітингують, не подають ніяких ознак протистояння і поникались по норах???

Сьогодні свідомі громадяни залишені на призволяще, витягують це пекло в інформаційному просторі своїми постами, змушують потіть зеленського, який зауважив, що 10% наводять жаху на всю країну. Заважають її здавать, другими словами. То це хто має робити? Ми вас нахєра обирали???? шоб самим за вас вйо*бувать???? ЗНОВ?????

Джерело


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO