Я ХОЧУ ЩОБ ПОРОШЕНКО ЩЕ РАЗ ОБІКРАВ КРАЇНУ!

Я ХОЧУ ЩОБ ПОРОШЕНКО ЩЕ РАЗ ОБІКРАВ КРАЇНУ!

Загрузка...

Якщо не хоче обкрадати всю країну, то, дуже прошу, щоб мене особисто обікрав. Ну і ще мого кума. Бажано якнайшвидше. В мене немає, особливо що красти, але є телевізор, жменя доларів (я потім покажу де лежать).

Пояснюю всю тактику і стратегію цих моїх маневрів з обкраданням.

1. В 14му році Порошенко отримав країну з пустою скарбницею. Потім він безупинно днями та ночами обкрадав Україну! І це не вигадка. Він це робив не ховаючись. 73% людей це неподобство щоденно бачили. І так сильно-пресильно наобкрадав, я вам скажу, що за 5 років в скарбниці країни з’явилось кільканадцять мільярдів доларів золотовалютних резервів. Круто! – Ні? От і я про це!

2. А коли на Україну напала Росія – то в України не було Армії, щоб оборонятись і не було танків які їздять і стріляють водночас. Тобто деякі танкі могли їздити тільки, а деякі не могли їздити, але проте могли стріляти. Не було, також, зброї. Не було військової форми. Можна тоді було побачити воїнів в спортивних штанах і гумових капцях. Не було набоїв. А Порошенко став після своєї інаугурації Головнокомандуючим. І взявся за звичну для себе справу – за обкрадання. Щиро кажу – обкрадав він армію щоденно. Ну і в ночі він теж її обкрадав. Я брехати не буду – в мене є багато свідків. Бо Порох не ховався,- ці самі 73% населення присягають що бачили це обкрадання. Вони мені не дадуть збрехати.

Не раз Порох був помічений, як лізе через паркан з величезним мішком вкраденого військового майна. Крав усе що можна вкрасти.

Отож пройшло 5 довгих років обкрадання Порохом нашої армії,- і в армії з’явились і танки і форма і літаки! А техніка не тільки змогла їздити, а й змогла стріляти! Зарплатня солдатів, після таких рясних обкрадань, як ви вже самі здогадались, збільшилась у кількадесятків разів. Мало того, то ще й починали годувати солдатів дуже ситно та смачно. Але, на жаль, більше йому не дозволили красти. І це все постачання може швиденько зупинитись.

І це я вам привів тільки 2 приклади обкрадань злочинним Порошенком нашої бідної країни. А ще ж він не тільки тут крав, а й у інших сферах! І якби його ще раз обрали президентом – то в Україні б майже нічого не залишилось такого, що не вкрав цей барига.

От все зваживши, пошкрябав потилицю я прошу,
Порох, ну не будь таким! Обкради Україну ще раз! А як не хочеш обкрадати всю країну – обкради особисто мене. Ну і ще мого кума обкради. Дуже подобається мені таке обкрадання і кінцевий матеріальний результат цього обкрадання – теж!

Дуже сподіваюсь і дякую!

Міжнародне об’єднання Українських Націоналістів


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO