Чергова брехня Зеленського – його лобісти у США витратили десятки тисяч доларів...

Чергова брехня Зеленського – його лобісти у США витратили десятки тисяч доларів невідомого походження

Загрузка...

У квітні-травні 2019 року, команда президента Зеленського категорично відкидала існування контракту с американськими лобістами для поліпшення іміджу Зеленського у США. Мало цього, вони наголошували на тому, що на відміну від “старих” політиків не мають ані лобістів, ані підкилимних домовленостей у США. І ось, чергова брехня Зеленського спростовується документами Мінюсту США, пише “Голос Америки”.

Для початку нагадаю цю заяву Зе-команди, яка була опублікована у той самий день, коли Іван Баканов та Олег Дубина відвідували Білий дім. 

 Що ж було насправді? А у реальності, Зеленський витратив майже 70 000 доларів невідомого походження, яких немає в жодному звіті, на послуги лобістської кампанії Signal Group Consulting, LLC. Згідно з американськими законами, лобісти подають звіти у Мінюст США, і звичайно, там показана уся інформація про їх роботу.

Що ж ми бачимо?  3 квітня 2019 було підписано контракт за реєстраційним номером 6661. Додатки А і В Угоди говорять, що сторонами контракту є: Signal Group Consulting, LLC та «Володимир Зеленський – Слуга Народу, за посередництва Маркуса Коена».

Згідно з паперами, лобісти надали послуги організації зв’язків з урядом США, представлення клієнта американським медіа, організації зустрічей з експертами, консультації стосовно медіа США та урядових відносин. А також організували відвідування США для делегації Зеленського. За даними «Радіо Свобода» це був Баканов та Дубина. Signal Group повідомляє про такі зустрічі представників Зеленського як: Інститут Катона, офіс конгресмена Брендона Бойла, Державний Департамент, Центр Карнегі, CSIS, колишній сенатор Норм Колман, Рада з Національної Безпеки.

Загалом Зеленський витратив на таємну роботу американських лобістів та поїздку свого друга, та чинного голови СБУ Баканова у США –  $69,371,80

Звісно, ці гроші не вказані у жодному звіту президента Зеленського. Невідомо їх походження. І за законом Зеленський має нести кримінальну відповідальність за цей злочин. Але….

enigma.club


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO