Зеленський призначив нового голову Черкаської ОДА: що про нього відомо

Зеленський призначив нового голову Черкаської ОДА: що про нього відомо

Загрузка...

31 липня, президент України Володимир Зеленський призначив нового голову Черкаської обласної державної адміністрації Ігоря Шевченка.

Очільника області президент представив на нараді в Черкасах.

Зокрема, Зеленський представив нового голову Черкаської ОДА в рамках робочої поїздки. Він також закликав активістів звертатися до Шевченка з проблемами і пообіцяв “поміняти главу, якщо щось буде не так”.

Довідка.

Ігор Шевченко 46-річний бізнесмен, який закінчив Одеську юридичну академію за спеціальністю “правознавство”.

Займався бізнесом та багато років працював у сфері вантажних перевезень.

Його бізнес-інтереси не обмежувались Черкащиною чи всією Україною. До останнього часу, судячи з його декларації, він має активи у Росії та Італії.

У 2017 році він придбав у Росії квартиру. Тоді ж він став співвласником нежитлового приміщення і земельної ділянки в РФ.

Ними він володіє спільно із російськими бізнесменами Андрієм Лунєвим та Михайлом Арзімановим. Обоє бізнесменів ведуть діяльність у П’ятигорську, Ставропольського краю Росії.

Андрій Лунєв, за інформацією з відкритих джерел, займається управлінням житловими та нежитловими приміщеннями, а також готелями. Михайло Арзіманов керує орендованим майном, а також значиться як індивідуальний підприємець з виробництва хутряних виробів.

В італійському місті Реміні пан Шевченко має компанію Hermes – Shevchenko Igor, яка займається міжнародними перевезеннями.

Його падчерка живе в Італії, де вже здобула середню освіту та навчається зараз в університеті Болоньї.

prm.ua


Шановним патріотам і тим, хто бажає підтримати Україну і знати набагато більше ?!!!!

Підтримай українский проект –лайк на сторінку, ставай одним з нас, ставай поруч з нами!!! Слава Україні!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці:  Група УКРАЇНЦІ – ЄДНАЙМОСЯ! Фейсбук. Підтримай Україну! Тисни лайк та поширюй!

Приєднуйтесь до обговорення новин у Фейсбуці: POLITINFO